Jedan Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Jaki jest rekord podkręcania na Athlonie 2400+ (2,0). Jaka powinna być temp. bez podkręcania? Ja mam 55, przy wiatraku 3500 obr/min. Czy to dużo? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Temperatura jest powaznie za duza powinno byc na max odciazeniu max42stapnie jek u mojego kumpla na wentylu za...25zł Athlon XP2400 nie jest demonem podkrecanie ale troche sie kreci dokladnie nie wiem ale chyba cos kola 2,8GHz lub wiecej... ale oczywiscie z CIEKLYM AZOTEM !!! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 No dobra, ale skad pewnosc ze u Twojego kolegi napewno jest to 42st? A _Hubi_'ego 55? Przeciez to pewnie sa wszystko odczyty z programikow, biosa, itd... Wiec tak naprawde wcale nie wiadomo kto ile ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedan Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Ja podalem z biosu! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 sprawdź www.overclockers.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...