randomize Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Witam!!! Mam karte: VIA Networking Velocity Family Giga-bit Ethernet Adapter. Potrzebuje do niej sterowników na Linuxa Mandreka 10. Zna ktoś moze strone z której mozna je sciagnąc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 w jaju jest, wystarczy skompilowac, albo modul zaladowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomize Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 w jaju jest, wystarczy skompilowac, albo modul zaladowacWiesz andriu ja jestem poczatkujacy w linuxie... Mógłbyśmi wytłumaczyc jak to zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 http://www.viaarena.com/downloads/drivers/...velocityget.tgz tak bedzie łatwiej, 30 sekund szukania w guglach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomize Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 oki dzieki. I jak to zainstalowac w LInuxie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 cat README. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...