GunloK Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Chcialem zasiegnac waszej rady. Wiec, musze kupic twardy, chce jakas 160gb, tyle ze nei wiem jaki. Podpowiedzcie mi cos okolo 400zl (Najlepiej troche mniej :)). Chodzi mi o to zeby byl w miare cichy (nie ze go nie slychac, ale nie wydawal dzwiekow jak odkurzacz :)), dlugo wytrzymal (barracuda 80gb poszedl po jednym roku zwyklej eksploatacji, wiec zeby troche dluzej) i sie w tej cenie zmiescil. Z gory dzieki, za kazda odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 ja mam maxtora 160 gb i nie narzekam. Sporo wiary twierdzi że są głośne i się grzeją , ja tak nie mam ale może zależy od egzemplarza. Niedawno był podobny post i większość luddzi polecała ibm/hitachi jako ciche i wydajne! podobno samsungi są bardzo ciche, ale jakoś nie mam przekonania do tej firmy jeżeli chodzi o dyski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Szczerze mowiac, nie polecam WD bo sa strasznie glosne.Mam 120 i jak dla mnie jest za glosno. Mialem Maxtora, ale dzwiek, ktory wydawal dysk jest znacznie inny od WD. Bierz Maxtora S-A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Wałkowane ostatnio milion razy, ibm/hitachi albo samsung. Ja wybrałem samsunga bo: był w najbliższym sklepie :lol: i jest wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Ja zamawiam jutro Hitachi, a zastanwiałem się też nad Samsungiem. IMHO obydwa dyski są chwalone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumite Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Samsungi zbieraja bardzo pochlebne opinnie.Co wiecej, sa bardzo malo awaryjne(bardzo naly procent zwrotow na gwarancje), malo sie grzeja( co do reguly roznica paru stopni w stosunku do maxtorow) i sa ciche:) Same zalety??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...