jaca2003 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Witam i mam pytanko,wiem że temat był już poruszany,ale trochę czasu temu,a w kwestji częsci do komputera ,zmienia się to z dnia na dzień. Chodzi o to że w płycie głównej padł mi port RS,i płyta poszła do wymiany,lecz nie mają już tej samej.A była to---MSI K7N2 delta-ilsr MS-6570-030 nForce ultra 400,--i byłem z niej naprawde bardzo zadowolony. Problem w tym że nie mają w magazynie takiej i mam sobie wybrać inna,i tu mam dylemat. Chodzi mi o wydajność i stabilność,pod bartona 3000xp,cena nie gra roli,jak przewyższy koszt tamtej to poprostu dopłacę. myślałem o - Gigabyte GA-7NNXP nForce2 Microstar K7N2 Delta-2 Platinum (MS-6570E-010) nForce Ultra400 Epox 8RDA3+ (nVidia nForce Ultra 400) Może wie ktoś czym się różnią te dwie płyty-Microstar K7N2 Delta-2 Platinum (MS-6570E-010) nForce Ultra400 i MSI K7N2 delta-ilsr MS-6570-030 nForce ultra 400 A może jakaś inna??? Dzięki bardzo za odpowiedź. POZDRAWIAM. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Ja od siebie polecałbym tą MSI K7N2 Delta2 Platinum. Sam mam i jestem bardzo zadowolony. Bardzo stabilna, żadnych zwisów na sprzęcie z opisu, bogate wyposażenie, ogólnie dobra płytka. Duże możliwości kręcenia. Na ILSR miałeś 3 gniazda IDE, tak? Tu są dwa ale są też dwa SATA. Ma lepszą sieciówke - gigabit 10/100/1000. Ogólnie dobra wybajerzona płytka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 a ja bym polecicl cos ze stajni DFI INFINITY/LANPARTY tylko nie wszystkie sklepy maja DFI stabline sa a jak potrzeba kiedys powera to sobie mozna fajnie pokrecic a I ta druga ma w cholere gadżetów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca2003 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 W tym sklepie w którym reklamowałem moją płytę MSI,niestety nie mają płyt ze stajni-DFI INFINITY/LANPARTY. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Ja bym mógł ci polecić Asus A7N8X Deluxe miałem ją w poprzednim kompie (teraz brat ją ma ) Płyta stabilna jak skała podkrecic tez troszke mozna i fuul wypasiona naprawde polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 a możę coś od abita np f7 s(l) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 ja bym wziął abita ewentualnie epoxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Ja polecam 3 plyty: Abit NF7-S rev.2.0 DFI LanParty NFII Ultra B ASUS A7N8X-Deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...