waldus Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Witam, chciałem podsumowac te dwie plytki: Abit IC7-MAX3 oraz ASUS P4C800-E Deluxe Chce kupic jedna z nich pod P4 tylko teraz mam dylemat ktora ??? :? Moze mozecie mi podpowiedziec, jakie macie za i przeciw do tych płytek. Z góry dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=81588 radze poczytać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pikolo6 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 bierz abita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldus Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=81588 radze poczytać... Czytałem... zauwaz ze sa tam moje posty wiec napewno to czytalem, ale nic tam nie bylo co mnie interesuje wiec zalozylem ten temat.... Wiec która z wyzej wymienionych plytek lepiej kupic ?? zalezy mi zeby to byla dobra plytka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Abit IC7-G Chyba że zależy ci na 6xSATA i Vdimm 3.2V (które i tak nic nie da) w wersji MAX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 bierz abita :D rownie dobrze mozesz wziac ic7-g no ale jak masz kase to bierz maxa 3 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Odpowiedź jest tylko jedna - ABIT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Sam miałem 4 mies. temu podobny dylemat i wybrałem Abita a że na wodotryskach mi nie zależało kupiłem IC7. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Asus :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 bleee i kazdy teraz bedzie polecal to co sam ma.Zreszta malo bylo podobnych tematow :?: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janczas Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 To ja powiem: Asus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 A ja powiem bierz co chcesz!! ale jak chcesz bardzo podkrecac to abit bo ma 4 fazowe zasilanie!! A tak ogulnie to plytki sa porownywalne wydajnosciowo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Jak będziesz maksymalnie wyciszał kompa to przy wysokim obciążeniu Abita zapewne usłyszysz jak płyta skwierczy, nie wiem jak to wyelimonować, za to, Abit ma u mnie wielki minuch, jeżeli chodzi o wydajność to wlaściwie taka sama, OC chyba lepsze na Abicie. Generalnie przez to skwierczenie mozna dostać pier..... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Mi tam nic nie skwierczy. Tylko coś nie tak współgra z moim Taganem. Przez nią zasilka tak cichusieńko piszczy, ale jak się przyłoży do niej ucho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...