beriam Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 witam wczoraj przesiadlem sie na abita z epoxa 8rda+ i kilka rzeczy mnie dreczy 8O dodam, ze zaktualizawalem bios do najnowszego oficialnego Abita. - czy to jest normalne aby strona kodowa tak szybko przeskakiwala, ze nie moge odczytac jakiego mam proca itd. - mobile znow jest wykrywany jako unknow type - mam problem, ze z ustawieniem proca czesniej chodzi na (12x200 przy 1.67 stabilnie) a teraz po chwili katowania torture test wywala mi blad - temperatura proca tez sie podniosla ( po uruchomieniu kompa 40 stopni, wczesniej ponizej 30) Jak sobie jeszcze cos przypomne to dam znac , nie pisze ze swojej maszynki :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 1. normalne 2. standardowy bios, wgraj jakiś modowany powiedzmy jakiś produkt Merlina to bedziesz miał Mobila rozpoznanego 3. daj wyzsze Vcore, Abit oszukuje z napieciami i to dość powaznie, wszelkie odczyty z softu można sobie o kant tyłka rozbić. 4.jw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 przy okazji zapytam sie jeszcze o diodki na plycie: - maja sie palic obydwie (czerwona oraz zielona) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 przy okazji zapytam sie jeszcze o diodki na plycie: - maja sie palic obydwie (czerwona oraz zielona) ?? Przy właczonym kompie - tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Nie chce zaczynac nowego watku , wiec spytam sie o temat chlodzenia mobo 8O U mnie temat wyglada tak, na chipsecie mam zlotego zelmana, a na mostefy probowalem zalozyc radiatorki bga od OCZA i qpa, za za szerokie, wiec co jest najbardziej odpowiednie :?: :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Najlepiej to zrobić coś samemu, jeśli nie masz mozliwosci albo nie masz umiejętnosci to zobacz na allego, tam nie brakuje tego. Ew mozesz założyc jakieś radiatorki z pamiątek BGA bo czasami są takie małe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaronek Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=562 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=562 rozumiem ze one wchodza na bank ;) w poniedzialek podskocze do barwkompu po te male cudaki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...