Krum Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Nie wiedziałem, gdzie wcisnąć.... http://members.lycos.co.uk/pkrum/spalanie.avi Można popatrzeć i pośmiać się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Przeciez ten filmik to jest stary jak swiat. Niewiem co tutaj ma byc do pokozania jak zaden z tych procesorów nie jest juz w sprzedazy .. Pamietam jak go jeszcze ogladalem na duronie 800mhz Pomoc dla niezdecydowanych? tutaj to mnie zagioles :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Może i stary do mnie dotarł niedawno... i mogą też być inni, którzy go nie widzieli... Wieć może ich zainteresuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Pomoc dla niezdecydowancyh??? nie bardzo rozumiem o cu tu chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 chodzi o to, że jakby wam przypadkiem cooler wyszedł na piwo w czasie siedzenia na kompie to, żeby komp chodził dalej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Przeciez to bylo tylko do testow a zaden normalny czlowiem podczas pracy kompa nie bedzie zdejmowal coolera:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Przeciez to bylo tylko do testow a zaden normalny czlowiem podczas pracy kompa nie bedzie zdejmowal coolera:)Wolno czaisz jak ci sie cooler podczas pracy peceta zrąbie :) Ja filmik pierwszy raz widziałem. AMD fajnie sie dymiły :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 jak ci sie wiatrak zrabie to ci sie zwiekszy powoli temp i plyta wylaczy kompa, przetestowane na wielu plytach amd i przez wiele osob. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek-PL Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 To dotyczy starych procków z niedopracowaną diodą albo bez diody termicznej... jak mówili poprzednicy żadnen z nich nie jest w sprzedaży... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 mega stare i było mega duzo razy :twisted: janek-pl sa w sprzedazy , allegro sklepy z uzywanym sprzetem itp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Filmik fajny, ale faktycznie bardzo stary. IMO bardziej nadaje się do toppicu śmiechu na oślej niż tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Tak, stary jak świat ale w moim odczuciu z góry założenie było takie że miał pokazywać wyższość intela nad AMD :roll: Janek-PL :arrow: może nie tyle procków co płyt głównych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek-PL Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 spoko...moze i plyta... :oops: kiedys czytalem artykul o tych procach ( z tym filmikiem) na thg i tam bylo napisane, ze to dioda w procu zawiodla, ale glowy sobie nie dam uciac :P @LPC, chodzilo mi o sklepy z nowymi czesciami :D ale przyznaje racje... na allegro mozna je ciagle kupic... :P peace & Pozdrowienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ten watek przewijal sie kilkanascie razy, ale nie chce mi sie wszystkiego szukac. 28 Grudnia, 2002 roku, godzina 19:15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...