NaYReL Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Canon S1 czy Canon A95 - który wybrać ? Oba bardzo ciekawe aparaty co jest przyczyną mojego dylematu. Mam nadzieję że pomożecie mi w wyborze. Pozdrawiam NaY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 polecam poczytac http://cyberfoto.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Najpierw zastanów się do czego będziesz używał tego aparatu, czy potrzebujesz ultrazoomu, jakiej wielkości chcesz robić odbitki, itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_GD Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 ja bym wybrał S1, 3mln pixeli powinno wystarczyc i do tego masz ultra zoom. ja mam A60 i te 2 mln pix zupelnie mi wystarczają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Obejrzałem oba na żywo Wybrałem S1 - super leży w dłoni i zoom jest extra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemeczek Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Twój wybór:) Dla mnie zawsze Nikon będzie przed Canonem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...