tomidlo Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Witam! Wie ktos moze gdzie moglbym dostac blok wodny do PSU, ktory bylby kompatybilny z CPC, ewentualnie tejze firmy? Problem jest taki, ze CPC nie sprzedaje samych blokow do PSU, tylko kaza sobie kupic juz przerobiony zasilacz u nich :x Mam juz zamontowane chlodzenie wodne w kompie firmy CPC (stety/niestety) i do szczescia brakuje mi jedynie tego konkretnego bloku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 yyyy w zasilaczu ? a powiedz jaki masz zasilacz hy ? warto przerabiac ? do zasilacza trzeba samemu zrobic nie spotkałem sie z blokami na PSU ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 do zasilacza trzeba samemu zrobic nie spotkałem sie z blokami na PSU ;) A ten z bloki.pl to co :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 CPC wsadza do zasilaczy bloki na GPU czy na Chipset - sami pisza to na stronie taki blok jest przyklejony do radiatora w zasilaczu niedlugo zrobie kilka probnych bloczkow do zasilaczy ,moze bede sprzedawal na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 nooo to rob rob ;] aa na gpu masz moze jakies ?? w miare tanie i dobrze wygladajace ??;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 na gpu to mam CPCcpu :P ,ale moze tez zrobie jakis z nudow ,bo mam koncepcje na jedna sztuke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 ups - ale gafa :P w kazdym razie - w/c na PSU to dla mnie przesada :P lepiej kupic jakis dobry zasilacz - i go nie rozbierac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...