jamesdonliky Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Mam pewien problem pewnego dnia włączam komputer a tam nic. Nie chce mnie wpuścić do systemu pisze że jakiś tam plik nie istnieje i proponuje abym to naprawił wciskając r ( z płytą instalacyjną w środku). No ale jakoś nie byłem zdolny aby naprawić ten problem więc postanowiłem na nowo zainstalować windows (bez formatowania). Wchodzę na ten nowo zainstalowany windows i chciałem moje dokumenty przekopiować żeby ze spokojem sformatować partycję z tym starym windowsem. No więc w folderze doccument and settings wchodzę na moje konto a tam napis "odmowa dostępu". Czy istnieje jakaś możliwość aby dostać sie do tego konta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 sprobuj nadac sobie prawa dostepu/przejac katalog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesdonliky Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 A jak to dokładnie zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 dokladnie to nie pamietam i nie mam teraz partycji na NTFS, aby sprawdzic, ale.. dajesz wlasciwosci katalogu, zakladka Zabezpieczenia (chyba) i tam jest taki spis uzytkownikow, ktorzy maja dostep: - jesli jestes na liscie, to kliknij na siebie i nadaj sobie 'pelen kontrola' (chyba jest to ponizej) - jesli nie ma cie na liscie, to najpierw dodaj sie do listy - powinien byc tam przycisk dodaj.. lub prawy przycisk nad lista i tam jest.. mozliwe, ze cos pomieszale, ale ogolnie mniej wiecej tak to wyglada.. jesli masz Windows po polsku, to nie powinno byc problemow.. z reszta od czego jest pomoc - wlacz pomoc i wpisz: katalog uprawnieniajak nie znajdzie, to moze folder.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...