Skocz do zawartości
Andrz3j

co ze starym coopeshimem od durnia...

Rekomendowane odpowiedzi

został mi coopeshim od durnia a teraz bede mial XP i mam pytania w związku z tym.. Wiem że XP jest bardziej wyciety, ale tonic nie szkodzi bo mojego durniowego cs wypiłuje :D , i tak musiałem juz go piłowac bo nie pasował.. Mam tylko pytanko czy grubość cs do durnia i do XP jest taka sama??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze widze że cos cienko z odpowiedziami..

pomyślałem że może wezme zaloże tego cs na procka i przyłoże cos równiego i zobacze ,np. równy brzeg suwmiarki..

przydałyby się dane odnosnie durnia i ahlona XP odnosnie wysokości procka (jądra) itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomyślałem że może wezme zaloże tego cs na procka i przyłoże cos równiego i zobacze ,np. równy brzeg suwmiarki..

przydałyby się dane odnosnie durnia i ahlona XP odnosnie wysokości procka (jądra) itp

Najlepiej to posmarowac proca pasta, zaloz tego szima i docisnij radiator.

Bedziesz widzial czy cale jadro sie odbija , czy nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej to posmarowac proca pasta, zaloz tego szima i docisnij radiator.

Bedziesz widzial czy cale jadro sie odbija , czy nie

dokladnie tak!! ja też tak zrobiłem bo kupiłem CSa pod athlona XP i nie wiedziałem czy bedzie na mojego TH pasował ale wszycho się zgrało i obeszło się bez piłowania :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie na XP coper shim od XP nie chciał działać.

Poprostu zwierał jakieś punkciki i komp nie startował.

Tzn. odpalał ale blank screen.

I [gluteus maximus] do go potkleiłem bezbarwną i chodził ale sie wkurzyłem i wziołem starego shima od Durona i przypiłowałem.

Od tamtej pory chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie na XP coper shim od XP nie chciał działać.

Poprostu zwierał jakieś punkciki i komp nie startował.

Tzn. odpalał ale blank screen.

I [gluteus maximus] do go potkleiłem bezbarwną i chodził ale sie wkurzyłem i wziołem starego shima od Durona i przypiłowałem.

Od tamtej pory chodzi.

ja kupiłem tamtego cs pod morgana w www.pccooler.com.pl i nie pasował na niego, mimo że bylo wyraźnie zaznaczone że ma byc na morgana, więc go wypiłowałem iglakiem i tak samo chce zrobic pod XP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...