Andrz3j Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 został mi coopeshim od durnia a teraz bede mial XP i mam pytania w związku z tym.. Wiem że XP jest bardziej wyciety, ale tonic nie szkodzi bo mojego durniowego cs wypiłuje :D , i tak musiałem juz go piłowac bo nie pasował.. Mam tylko pytanko czy grubość cs do durnia i do XP jest taka sama?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 chyba tak, bo widziałem shimy pasujące do durona, athlona i XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 kurcze widze że cos cienko z odpowiedziami.. pomyślałem że może wezme zaloże tego cs na procka i przyłoże cos równiego i zobacze ,np. równy brzeg suwmiarki.. przydałyby się dane odnosnie durnia i ahlona XP odnosnie wysokości procka (jądra) itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 kurcze widze że cos cienko z odpowiedziami.. pomyślałem że może wezme zaloże tego cs na procka i przyłoże cos równiego i zobacze ,np. równy brzeg suwmiarki.. przydałyby się dane odnosnie durnia i ahlona XP odnosnie wysokości procka (jądra) itp Najlepiej to posmarowac proca pasta, zaloz tego szima i docisnij radiator. Bedziesz widzial czy cale jadro sie odbija , czy nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Wysokość cooper shima jest pod XP jest taka sama jeak pod starsze AMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 kurcze widze że cos cienko z odpowiedziami.. pomyślałem że może wezme zaloże tego cs na procka i przyłoże cos równiego i zobacze ,np. równy brzeg suwmiarki.. przydałyby się dane odnosnie durnia i ahlona XP odnosnie wysokości procka (jądra) itp Najlepiej to posmarowac proca pasta, zaloz tego szima i docisnij radiator. Bedziesz widzial czy cale jadro sie odbija , czy nie dokladnie tak!! ja też tak zrobiłem bo kupiłem CSa pod athlona XP i nie wiedziałem czy bedzie na mojego TH pasował ale wszycho się zgrało i obeszło się bez piłowania :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Mnie na XP coper shim od XP nie chciał działać. Poprostu zwierał jakieś punkciki i komp nie startował. Tzn. odpalał ale blank screen. I [gluteus maximus] do go potkleiłem bezbarwną i chodził ale sie wkurzyłem i wziołem starego shima od Durona i przypiłowałem. Od tamtej pory chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Mnie na XP coper shim od XP nie chciał działać. Poprostu zwierał jakieś punkciki i komp nie startował. Tzn. odpalał ale blank screen. I [gluteus maximus] do go potkleiłem bezbarwną i chodził ale sie wkurzyłem i wziołem starego shima od Durona i przypiłowałem. Od tamtej pory chodzi. ja kupiłem tamtego cs pod morgana w www.pccooler.com.pl i nie pasował na niego, mimo że bylo wyraźnie zaznaczone że ma byc na morgana, więc go wypiłowałem iglakiem i tak samo chce zrobic pod XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 ja miałem D600 i CS do niego, ale po przejściu na XP1600 wypiłowałem trochę CS-a i wszystko chodzi bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 wypiłowałem stargo cs od durnia i pasuje jak ulał na XP.. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...