Hora_Faza Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Witam wszystkich! Tydzien temu kupilem GF4 Ti4600 :) Zainstalowalem karte a do niej stery 56 (pod system Xp) i po godzinie pracy zaczol sie piepszyc obraz (jakies paski roznego koloru, zmikajace ikonki itp.) postanowilem zainstalowac starsze stery 44 ale po ich zainstalowaniu wiekszosc rzeczy zaminiala kolor na czarny i system wolno chodzil na dzisn dzisiajszy uzywam nanowszych sterow 61 i najmniej obraz sie psuje (ale jeszcze gnie niegdzie widac te paski) Mam DirectX 9.0c mialem 9.0 ale Delta Force BHD nie chodzilo. Teraz z wiekszosci prob uruchomienia gry konczy sie to fiaskiem :( Nie wiem czy to jest uszkodzona karta czy stery. Przeinstalowalem system. Pomożcie!!!!!!!!!!!!!!!!! bo nie wiem co sie dzieje. GG 6252813 (zawsze jestem niewidoczny). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 a moze sie grzeje bardzo? albo zasilacz? jaką grafike miales wczesniej?moze system zaśmiecony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 sprawdz karte u kumpla. jak wszystko będzie ołrajt to zrób foramata. jak na innym kompie tez sie bedzie sypac to znaczy ze z kartą cos nie tak;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 doklądnie sprawdźgrafe w innym kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 ok sprawdze a zasilacz mam 350 a wczesniejsza karta to GF4 mx 440 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 to samo sie dzieje a w 3Dmark 2001 wyskakuje mi cos takiego : 3DMark could not initialize your #D accelerator. Try to downgrade your display settings. DirectX Error Message: serFullscreen-creating the device failed: D3DERR_NOTAVAILEBLE CO TO ZNACZY??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Czy karty nie wyprodukowal czasami Creative? Mialem podobny problem z tymi kartami (od Creative'a) zakupionymi na wyprzedazy jednej z firm (mialy byc ponoc dobre...). Przyslali mi druga na ktorej dzialo sie tak jak na pierwszej (chwila dobrej pracy, potem krzaki, wolne wchodzenie do windows'a...). Do firmy nie mam zastrzezen poniewaz oddali pieniadze + maly bonus :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 nie to jest Prolink PixelView GeForce4 Ti 4600 ale nie wiem co sie dzieje :(( pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 karta przegrzana lub po prostu radiator nie bardzo dociska do rdzenia karty albo brakuje tam pasty miedzy rdzeniem a radiatorem, sprawdz najpierw ta rzecz, przesmaruj pasta, zaloz od nowa, jka jest to samo ciagle to idz do kumpla i zobacz co i jak, kaszani sie dalej to tylko wymiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 i przez to ze radiator nie dociska dobrze moze sie piepszyc obraz?? a jaka pasta to posparowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 a co to znaczy???? 3DMark could not initialize your #D accelerator. Try to downgrade your display settings. DirectX Error Message: serFullscreen-creating the device failed: D3DERR_NOTAVAILEBLE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 co znaczy ten blad to ja nie wiem, ale glowne problemy z grafa to a - stery b- zle chlodzenie c - zasilka za slaba co do pasty to taka jaka smarujesz procka nie weim co tam masz za paste w domu, byle nie do zebow ( silikonowa, titan itd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 co znaczy ten blad to ja nie wiem, ale glowne problemy z grafa to a - stery b- zle chlodzenie c - zasilka za slaba co do pasty to taka jaka smarujesz procka nie weim co tam masz za paste w domu, byle nie do zebow ( silikonowa, titan itd) gdzieś kiedys czytałem ze grupka ludzi zrobiła sobie testy i pasta do zębów wypadła mniej więcej tak jak titan za 3zł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Stery mam 61 a wiem ze Ti4600 chodza na takich, zasilacz to 350 wat (kupowalem go 2 tygodnie temu za 75 zl) a chlodzenie to nie wiem. A sa takie objjwy gdy chlodzenie jest za slabe czy radiator niedokrecony?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 zobaczcie se przyklad co mi sie dzieje : http://hora_faza.fm.inetria.pl zobaczcie na te dziwne kolory na przegladarce i strona wp jest w kropki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Poprawny link: http://hora_faza.fm.interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzej Dzej Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Stery mam 61 a wiem ze Ti4600 chodza na takich, zasilacz to 350 wat (kupowalem go 2 tygodnie temu za 75 zl) a chlodzenie to nie wiem. A sa takie objjwy gdy chlodzenie jest za slabe czy radiator niedokrecony??Ze tez ludzie kupuja takie zasilacze ... przeciez to samobojstwo :roll: Sprobuj pozyczyc jeszcze od jakiegos kumpla solidny zasilacz i sprawdz jak karta chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 to powiedzcie mi jaki jest dobry zasilacz ale za rozsadna cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 chieftec 360W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...