ps Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Ok mam win Xp i bez problemu wchodze do msconfig, ale gdzie cos takiego jest w win 2000 ??? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 nie ma :D trzeba przegrac z innej wesji windy (ja przegralem z win98 i mi dziala :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ps Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 nie ma :D trzeba przegrac z innej wesji windy (ja przegralem z win98 i mi dziala :) ) Ok ale jak to zrobic ? I czy moge wziąc go z win xp ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Możesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ps Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Możesz :) :roll: ok, ale jakze to sie robi ... ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 szukasz pliku w xpi przegrywasz do 2000 nazywa sie chyba msconfig.exe alob co takiego i na chama go wrzucasz do katalogu z windem(nie wiem , moze mozna gdzie kolwiek) robisz sobie skrot albo cos takiego i juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ps Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Wielkie dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...