Skocz do zawartości
TeQuila SunRise

Karta ze Stanow...(ale jaka?)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam mozliwosc za pare dni sprowadzic sobie cos do kompa ze Stanow i tak wlasnie pomyslalem o grafice bo na tym chyba sa najwieksze roznice cenowe...tylko teraz nie wiem wlasnie co, licze na pomoc kogos kto ostatnio kupowal w USA grafe i ma troche rozeznania w sklepach internetowych z USA (zalezy mi glownie na czyms co najbardziej sie oplaca powiedzmy do 300$ ) Jakies linki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rowniez mam zamiar sciagnac niedlugo grafike z usa i moj wybor jak na razie padl na 9800pro all in wonder box (259 $)

OEM jest za 195$ ale watpie zeby byly tam kable i pilot, czyli co najwazniejsze w serii aiw :D

No chyba ze wyjdzie x800 AIW to zobacze jaka cena i pomysle :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i ciagle spada :D A no jestem troche noobem w tych sprawach i mam takie pytanie ... czy moge zamowic sobie do polski taka grafike z United States of America ? :DD i zaplacic tutaj w dolar$ ? :] W sumie tak sie zastanawaim ze byłoby to chore :D ale po tjak zobaczylem to co dzieje sie w sejmie to juz nic mnie nie zdziwi ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i ciagle spada :D A no jestem troche noobem w tych sprawach i mam takie pytanie ... czy moge zamowic sobie do polski taka grafike z United States of America ? :DD i zaplacic tutaj w dolar$ ? :] W sumie tak sie zastanawaim ze byłoby to chore :D ale po tjak zobaczylem to co dzieje sie w sejmie to juz nic mnie nie zdziwi ;]

Jeżeli firma w której kupisz wyśle do polski za pobraniem to nie ma problemu :). Problemem moze być cło... ale podobno jak się dogadasz i wyślą ci jako "gift" (podarunek) to cła się nie płaci. Ja osobiście mam znajomych w USA... jedyna rzecz która mnie hamuje przed sprowadzeniem karty to gwarancja... a raczej niemożliwośc jej wyegzekwowania w Polsce... chyba, ze ktoś mi poda firmę, w której uznaje się międzynarodową gwarancję... upewniłem się już, ze Gainward takiej nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...