MATIKA Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Witam, Czy ktoś mógłby mi pomóc, chodzi mi o to, ze przymierzam się do kupna English Translator, ale po prezczytaniu paru komentarzy na temat tego programu zaczynam się wahac. W zaiązku z tym mam pytanie, czy ktoś zna może jakąs stronę gdzie można ściągnąc wersję demo lub coś w tym stylu, zebym mogła się sama przekonać jak to działa. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czupakabra Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 witaj, Moja opinia na temat tego programu nie jest zbyt dobra ... Miałem okazje testować English translator 3.1 i powiem szczerze ze program nie jest warty ani złotówki spośród 300 które zapewne wydasz. Lepiej kupić sobie słownik niż ten produkt techlanda :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 czy ktoś zna może jakąs stronę gdzie można ściągnąc wersję demo lub coś w tym stylu, zebym mogła się sama przekonać jak to działa. Prezentacja programu English Translator 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...