pbuda Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 No wlasnie... Beda szczesliwym posiadaczem plyty z radiatorem przyklejonym do nb zastanawiam sie jak moznaby bylo przyczepic miedziany blok do chipsetu. Nie bedzie on duzy, jednak wydaje mi sie ze i tak bedzie na tyle ciezki ze klej moze nie wystarczyc. Sa jakies inne metody mocowanie bez dziur? Bo jak nie, to po zalozeniu bloku na procka zostanie mi tylko wmontowac jakis 12cm wentyl dmuchajacy do obudowy bezposrednio na radiator na nb. Dzieki za wszelkie wskazowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Napisz do Panow z Bloki.pl Ja zamowilem tam sobie blok na NB (Smart za 65zl) i do tego zapinka pod plyte nie posiadajaca otworow wokol tego mostka gratis! Jest tez mozliwosc wykonania u nich prawie kazdej zapinki wiec mozesz zapodac im wymiary i Ci cos wykombinuja ;) Mysle, ze jutro dojdzie do mnie przesylka lub w poniedzialek. Gdy bede mial moge wrzucic jakies foty. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 a do czego sie przypina ta zapinke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Wydaje mi sie, ze przypina sie ja do dwoch lub czterech haczykow wokol NB. Nie widzialem tej zapinki, ma jednak dzialac;) Mam nadzieje, ze w poniedzialek dostane paczke to wrzuce tu foto zapinki. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Wrzucam obiecane fotki zapinki (z firmy Bloki.pl) pod plyte nie posiadajaca otworow wokol NB: Nie ukrywam, ze spodziewalem sie czegos, delikatnie mowiac, lepszego. Jednak ta zapinka tez bardzo dobrze trzyma blok na mostku, zaplacilem tylko za blok, ktory tam kupowalem. Aha! trzeba samemu wykombinowac sobie sposob przypinania do tych haczykow, chodzi mi o to, ze dostalem tylko ten kawalek pleksy z blokiem i nic wiecej. Jednak nie jest to problem. Moge wlasciwie napisac, ze jestem zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...