metal Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Czy ta płyta obsługuje sdram 133mhz ??? czy nie ? :D sork za tak pierdzielnięte pytanie ale w opisie tej płytry wyczytałem coś sdram i nie wiem czy to znaczy że obsługuje czy nie :D ale mojim zdaniem to nie obsługuje :D a tak wogóle czy to dobry zakup ??? bo chciałbym kupić taką płytę [oprócz płyty to jeszcze athlonaXP 1800+ i chwilowo 128 ddr pc 2100] zamiast tej co terazm mam i chciałbym się dowiedzieć czegoś o niej :D wiem że jest stabilna i kompatybilna a to dlamnie jest ważne :D a co do oc to ponoć jest dobra :D więc spoko :D czekam na opinie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 pewnie ze nie obsługuje 133!!!!!! a ddr to tez sdram tylko ze 266 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 NIe ona obsługuje tylko ddr A tak poza tym to fajne pytanie :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 NIe ona obsługuje tylko ddr A tak poza tym to fajne pytanie :D :D :D wiem :lol: dzięki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ja mam tą płytkę i z czystym sumieniem mogę Ci ją polecić... Jak widać w configu mam też Athlona XP 1800+ i widać też jakie są jej możliwości oc - pewnie dałoby się więcej ale mi wystarczy... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...