paczka Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Jak wlaczyc wentylatorek w zasilaczu nie podlaczajac go do płyty głownej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 czyli jak włączyć zasilacz bez płyty? trzeba polączyćna wtyczce atx chyba zielony z czarnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Ja tak chciałem włączyć mojego Tagana i mi sie nie udało :( Po prostu nic sie nie stało po połączeniu tych pinów. Dodam że zasilacz był obciążony dyskiem i dwoma wentylami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumite Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 a moze jeszcze dokladniejszy opis? Bo w moim taganie tez mi nie wyszlo:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Wystarczy polaczyc kabelkiem te 2 styki: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 To ja jeszcze spytam czy to ma być połączenie ciągłe czy chwilowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...