LK Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 jak na razie to wy w niej zyjecie bo nadal nie macie dowodów na swoje racje :lol: i swoje 3grosze to zawsze wcisają pajace z 9550 ale to taki drobny szczegół Daj juz spokoj bo jak na razie to tylko Ty sie osmieszasz wypisujac kazdemu w tematach o kartach graficznych w przedziale cenowym od 250 - 500 ze tylko i wylacznie 4ti :lol: Spojrz prawdzie w oczy ta karta jest juz STARA i czas zejsc ze sceny w odpowiednim momencie 8) :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 jak na razie to wy w niej zyjecie bo nadal nie macie dowodów na swoje racje :lol: i swoje 3grosze to zawsze wcisają pajace z 9550 ale to taki drobny szczegół Daj juz spokoj bo jak na razie to tylko Ty sie osmieszasz wypisujac kazdemu w tematach o kartach graficznych w przedziale cenowym od 250 - 500 ze tylko i wylacznie 4ti :lol: Spojrz prawdzie w oczy ta karta jest juz STARA i czas zejsc ze sceny w odpowiednim momencie 8) :!: :!: :!: nie osmieszam sie bo takich jak ja jest więcej. to z nadejsciem 9550 na forum przybylo krzykaczów z tmyi kartami wpisującymi ze jest best of the beast :wink: od 4ti w tym przedziale cenowym jest tylko jeden lepszy wybór 9600pro od gigabajta 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 jak na razie to wy w niej zyjecie bo nadal nie macie dowodów na swoje racje :lol: i swoje 3grosze to zawsze wcisają pajace z 9550 ale to taki drobny szczegół Daj juz spokoj bo jak na razie to tylko Ty sie osmieszasz wypisujac kazdemu w tematach o kartach graficznych w przedziale cenowym od 250 - 500 ze tylko i wylacznie 4ti :lol: Spojrz prawdzie w oczy ta karta jest juz STARA i czas zejsc ze sceny w odpowiednim momencie 8) :!: :!: :!: nie osmieszam sie bo takich jak ja jest więcej. to z nadejsciem 9550 na forum przybylo krzykaczów z tmyi kartami wpisującymi ze jest best of the beast :wink: od 4ti w tym przedziale cenowym jest tylko jeden lepszy wybór 9600pro od gigabajta 8) dobrze gada ale ten kto nie mial nigdy gf4 ti sie nie przekona :wink: coz, 3dmark03 robi swoje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 jak na razie to wy w niej zyjecie bo nadal nie macie dowodów na swoje racje :lol: i swoje 3grosze to zawsze wcisają pajace z 9550 ale to taki drobny szczegół Daj juz spokoj bo jak na razie to tylko Ty sie osmieszasz wypisujac kazdemu w tematach o kartach graficznych w przedziale cenowym od 250 - 500 ze tylko i wylacznie 4ti :lol: Spojrz prawdzie w oczy ta karta jest juz STARA i czas zejsc ze sceny w odpowiednim momencie 8) :!: :!: :!: nie osmieszam sie bo takich jak ja jest więcej. to z nadejsciem 9550 na forum przybylo krzykaczów z tmyi kartami wpisującymi ze jest best of the beast :wink: od 4ti w tym przedziale cenowym jest tylko jeden lepszy wybór 9600pro od gigabajta 8) tak sie składa, że r 9550 non xt da się podkręcic do wydajności 9600 pro wiec nie wiem o czym rozmawiamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 o tym ze 9600 pro od gigabajta tez sie kręci?? i nie tak zalosnie jak 9550? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 jak na razie to wy w niej zyjecie bo nadal nie macie dowodów na swoje racje :lol: i swoje 3grosze to zawsze wcisają pajace z 9550 ale to taki drobny szczegół Daj juz spokoj bo jak na razie to tylko Ty sie osmieszasz wypisujac kazdemu w tematach o kartach graficznych w przedziale cenowym od 250 - 500 ze tylko i wylacznie 4ti :lol: Spojrz prawdzie w oczy ta karta jest juz STARA i czas zejsc ze sceny w odpowiednim momencie 8) :!: :!: :!: nie osmieszam sie bo takich jak ja jest więcej. to z nadejsciem 9550 na forum przybylo krzykaczów z tmyi kartami wpisującymi ze jest best of the beast :wink: od 4ti w tym przedziale cenowym jest tylko jeden lepszy wybór 9600pro od gigabajta 8) Poczytaj temat o Radeonie 9550 ostatnia strona i zobacz co Kamien robi z Radeonem 9550 Gigabyte :twisted: Rdzen idzie juz grrrrrrruuuuuuubbbbbbbo ponad 550MHz a pamieci sxa na poziomie ok. 550 MHz poczekaj jeszcze dzien dwa i bedziesz mial Radeon 9550@9600 nie Pro a XT :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 o tym ze 9600 pro od gigabajta tez sie kręci?? i nie tak zalosnie jak 9550? Teraz to juz naprawde nie masz argumentow ... Pokaz mi druga karte ktorej rdzen idzie podkrecic o wiecej niz 100% Przeciez Ty sam sobie przeczysz i jakis chaos wprowadzasz!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 o tym ze 9600 pro od gigabajta tez sie kręci?? i nie tak zalosnie jak 9550? Teraz to juz naprawde nie masz argumentow ... Pokaz mi druga karte ktorej rdzen idzie podkrecic o wiecej niz 100% Przeciez Ty sam sobie przeczysz i jakis chaos wprowadzasz!! prosze zanim napiszesz kolejną swoją niebywałą mądrość prosze wybadaj temat po którym sie poruszamy :? wejdz w temat o 9600 pro od gigusia i zobacz jak te karty sie kręcą. w koncu 3.3ns na pokładzie robi swoje. gdybym mial wybierac pomiedzy nią a 4ti to zacząłbym sie zastanawiać. bo wojwar przesiadl sie z 4ti na 9550xt i napisał to z czym sie nie chcecie pogodzic. ze gry chodza mu gorzej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Pokaz mi druga karte ktorej rdzen idzie podkrecic o wiecej niz 100% Sluszna uwaga :lol: Gdyby 9600pro tak sie krecil procentowo jak 9550 to rdzen powinien zawedrowac na ok 800 :twisted: a pamieci na ponad 800 (no w to jeszcze uwierze) Aha i to bez vmodow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 o tym ze 9600 pro od gigabajta tez sie kręci?? i nie tak zalosnie jak 9550? Teraz to juz naprawde nie masz argumentow ... Pokaz mi druga karte ktorej rdzen idzie podkrecic o wiecej niz 100% Przeciez Ty sam sobie przeczysz i jakis chaos wprowadzasz!! prosze zanim napiszesz kolejną swoją niebywałą mądrość prosze wybadaj temat po którym sie poruszamy :? wejdz w temat o 9600 pro od gigusia i zobacz jak te karty sie kręcą. w koncu 3.3ns na pokładzie robi swoje. gdybym mial wybierac pomiedzy nią a 4ti to zacząłbym sie zastanawiać. bo wojwar przesiadl sie z 4ti na 9550xt i napisał to z czym sie nie chcecie pogodzic. ze gry chodza mu gorzej :lol: Ty nadal nie rozumiesz o co chodzi??? Piszesz ze Radeon 9550 slabo sie kreci - Ty to nazywasz (zalosnie sie kreci :lol: ) Wiec ja Cie spytam wprost pokaz mi druga karte ktora idzie podkrecic rdzen o wiecej niz 100% - jezeli masz trudnosci ze zrozumieniem to napisze Tobie doslownie o co chodzi: Radeon 9550 standardowe taktowanie rdzenia 250 powyzej 100% tzn ze mamy otrzymac wartosc wieksza niz te 250*2 np. 501 - i to juz bedzie wiecej niz 100% :twisted: Wiec teraz wskaz mi druga karte ktorej tak rdzen wykrecisz? a zapomialem pewnie powiesz ze 4ti :lol: Ja nie mowie ze 9550 wykrecisz na pamieciach tak jak wykrecisz "oryginalnego" 9600Pro tylko chodzi mi o to ze 9550 kreci sie wysmienicie - jak na swoje WARTOSCI WYJSCIOWE 250/400 a nie jak Ty twierdzisz ze kreci sie zalosnie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 dobra, masz racje . źle to sformuwałem. zegary po podkręceniu 9550 są wg mnie zalosne w porównaniu do zegarow po kręceniu 9600pro od giga zreszta widze ze wiele wiesz, to pewnie wiesz ze 9550 ma ma rdzen od 9600 z zanizonym fabrycznie[zeby nie robic konkurencji 9600] taktowaniem o 25mhz. jakbys dodal te 25mhz do rdzenia to juz by sie nie krecil o 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 To jest tez ciekawe ale Radeon 9550 jak sie nie myle ma zanizone nie o 25 tylko az o 75 MHz bo 9600 ma chyba 325 MHz na wyjsciu :roll: Nic wiecej juz chyba sie nie da napisac pozostaje mi tylko pozdrowic Ciebie i innych zwolennikow 4ti :lol: PS A moze Ty za szybko wyciagnales wnioski - moze trafiles na ferelny zakup tej "swojej niechcianej" 9550 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 To jest tez ciekawe ale Radeon 9550 jak sie nie myle ma zanizone nie o 25 tylko az o 75 MHz bo 9600 ma chyba 325 MHz na wyjsciu :roll: Nic wiecej juz chyba sie nie da napisac pozostaje mi tylko pozdrowic Ciebie i innych zwolennikow 4ti :lol: PS A moze Ty za szybko wyciagnales wnioski - moze trafiles na ferelny zakup tej "swojej niechcianej" 9550 ? ok 325, więc teraz to juz wogołe rdzen nie kręci sie tak super :wink: po prostu na razie wybór albo 4ti albo 9600pro od GC. niedługo 6200 na którego czekam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Tak, tylko ze 9600pro GB jest ponad 100% drozszy od 9550 GB :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...