Gość Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 juz nie mam kaca ale w mojej glowie pojawil sie wspanialy pomysl ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 http://www.mindight.host.sk/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 juz nie mam kaca ale w mojej glowie pojawil sie wspanialy pomysl ... tylko Ci się wydaje że już go nie masz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 jak wymyslisz specjalny system linek pracujacych bez oporow tarcia to spox, moze wtedy nawet za perpetum mobile sie wez ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Tja... pewnie tylko po co tam ten zewnetrzny wiatrak 8O :?: Nie lepiej po prostu wyprowadzić os tego w PS na zewnatrz i do niej dorobic "system linek" :?: Na pewno będzie wydajniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 wpadlem na taki pomysl kilka lat temu, moim zdaniem wentylator wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acy bedzie zbyt slaby zeby utrzymac odpowiednio wysokie obroty wentyla na procku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 hehe :), smieszny pomysl, lecz raczej nie przejdzie ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Graham_ zamiast napedzec cooler na CPU to ten patent mozna wykorzystac do chlodzenia nog w czasie upalow :) postawisz cooler pod biurkiem i frrrrrrr.... :lol: Zrob, przetestuj, sfotografuj i zobaczymy co z tego bedzie... :) a noz widelec... :P Pozdrawiam... :D ____________________ ..::: P4 1.4 @ 1.6 :::.. ..::: MSI 845Pro2 :::.. ..:::ATI Radeon 7200 64MB DDR 216Mhz/190Mhz:::.. ..:::512MB RAM:::.. ..:::xP PrO:::.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 juz nie mam kaca ale w mojej glowie pojawil sie wspanialy pomysl ... masz racje nie masz kaca, jestes jeszcze pijany ! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...