piotrek149 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 witam jak zrobić, żeby na pulpicie były tak wyświtlane ikony jak tu: http://members.lycos.co.uk/piotreek/pulpit.JPG ten pulpit zrobiłem za pomocą tweak xp 4 ale on działa tylko na 30 odpaleń. Może jest jakiś wpis do rejestru albo jakiś programik?? bardzo mi to jest potrzebne! proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 przelacz na normalne ikonki, uruchom jakis monitor rejestru (np RegMon - do znalezienia w sieci - wersja pod XP) i wlacz programik i przelacz, potem zobacz, co wysledzil monitor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek149 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 zrobiłm tak, ale wszystkie wpisy odwołują się do tweaka, a nie do windowsa. jek zrobić tak, aby napisy nie były pod ikonami, tylko obok nich?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Mozna zakombinowac pelna wersje TweakXP :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek149 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 teoretycznie to by szło, ale mi chodzi, zęby z windowsa to ustawić, bo żeby to działało, to tweak musi się ładować przy starcie, a to trwa bardo długo. Myśłe, że w rejestrze jest jakiś wpis odpowiedzilny za wyświetlanie ikon, ale nie wiem gdzie on sie znajduje :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...