Qb@ Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Witam! Problem wygląda następująco. Mam Radeona 9500 od jakiegoś roku i nigdy nie miałem kłopotów z wyświetlaniem napisów przez tv out na telewizor. Stosowałem do tego jeden z elementów pakietu kodeków Nimo 50 Build 7 , bodajże był to program o nazwie G300 (o ile mnie pamięćnie myli). W każdym, razie ostatnio kupiłem tuner tv Leadtek Winfast TV Expert 2000 który nie działa z Nimo- musiałem wiec te kodeki odinstalować. Zainstalowane miałem także Divx 511 Adware, także z oglądaniem filmów nie było kłopotu. Niestety wraz z odinstawloaniem Nimo zniknęła możlwośćwyświetlania napisów na TV. Próbowałem Allplayerem, ale on rónieżnie wyświetla. Podrzućcie jakieś rozwiazanie lub program, który bedzie wyświetlał napisy. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Ściągnij sobie sam program DivXG400 o tu: http://www.tac.ee/~prr/videoutils/divxg400...0.html#download i nie używaj żadnych Nimo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qb@ Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Włąsnie o ten program mi chodziło :D A Nimo nie beę juzużywał :) Wielkie dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...