metal Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Żegnam was na jakiś czas :( :) mój gf4ti4200 leci jutro do serwisu i nie wiem kiedy będzie spowrotem i nie mam nic zastępczego :? :D 8O może ktoś z was kopsnie mi jakąś grafe na agp ??? :D oby szybko mi ją wymienili i przysłali :D więc cze ... sork że na tym forum :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 no ja tez dzisiaj swoja grafe opchnolem , ale mam jeszcze rivke :) cos kupie nowego na dniach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 A czemu musi byc na AGP ? Zreszta wez jakas grafe se kup na allegro szybciutko za 20-30 pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 A czemu musi byc na AGP ? Zreszta wez jakas grafe se kup na allegro szybciutko za 20-30 pln. Taka droga???? Virge mozna juz za 1 PLN miec :lol: (slownie jeden polski zloty :) ) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 A czemu musi byc na AGP ? Zreszta wez jakas grafe se kup na allegro szybciutko za 20-30 pln. Taka droga???? Virge mozna juz za 1 PLN miec :lol: (slownie jeden polski zloty :) ) :lol: Gdzie ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 A czemu musi byc na AGP ? Zreszta wez jakas grafe se kup na allegro szybciutko za 20-30 pln. Taka droga???? Virge mozna juz za 1 PLN miec :lol: (slownie jeden polski zloty :) ) :lol: Gdzie ???? A chociazby tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 A czemu musi byc na AGP ? Zreszta wez jakas grafe se kup na allegro szybciutko za 20-30 pln. Taka droga???? Virge mozna juz za 1 PLN miec :lol: (slownie jeden polski zloty :) ) :lol: Gdzie ???? A chociazby tu taaaaaaa :x cyt. szczotex (23) Aukcja: 5033590 NEGATYWNY 2002-04-05 09:17:04 BARDZO NIE MIŁA OSOBA!!! LICYTUJE COŚ I NIE CHCE DALEJ POPROWADZIĆ TRANSAKCJI, POPROSTU NIE CHCE ODEBRAĆ PRZESYŁKI!!! NIE POLECAM!!! JEŻELI CHCESZ STRACIĆ NERWY I KOSZTY PRZESYŁKI A PÓŹNIEJ PANI CI WYSTAWIA NEGATYWNY KOMENTARZ TO PROSZĘ UWIERZYĆ TEJ OSOBIE. A CO DO JEJ DANYCH OSOBOWYCH TO MAM WIELE ZASTRZEŻEN. NIE PRÓBUJ Z NIĄ MAILOWAĆ BO CI WYJEDZIE Z WYZWISKAMI. JAK CHCESZ ZNAĆ SZCZEGÓŁY TO MAIL ME :) NIE POLECAM! OSZUST! tylko z takimi interesy robic :x to juz lepiej tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Tak tylko rzucilem.. nawet nie zagladalem na komentarze. Ale po 5 PLN tez tam jakies widzialem :) Napewno do 10 bys znalazl jakiegos wypasionego Virge'a :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Szkoda, że nie mieszkasz w Krakowie. Kpuje na dniach grafę i mógłbym Ci pożyczyć Matroxa G-100 Productive(do gier tio się nie nadaje, ale nawet obraz spoko jest). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ... Napewno do 10 bys znalazl jakiegos wypasionego Virge'a :)))to juz wolabym MATROX G100 4MB - tylko moze sie okazac ze potem zmiana na powrot z MATROX'a na GF4 pozostawi pewien niesmak ;) PS hotkey - telepatia czy jak :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ... Napewno do 10 bys znalazl jakiegos wypasionego Virge'a :)))to juz wolabym MATROX G100 4MB - tylko moze sie okazac ze potem zmiana na powrot z MATROX'a na GF4 pozostawi pewien niesmak ;) PS hotkey - telepatia czy jak :lol: Ale za to to juz krzycza majatek :)) kolo20 PLN :D :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Ale za to to juz krzycza majatek :)) kolo20 PLN :D :lol: :lol:jakosc kosztuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 to juz wolabym MATROX G100 4MB - tylko moze sie okazac ze potem zmiana na powrot z MATROX'a na GF4 pozostawi pewien niesmak PS hotkey - telepatia czy jak :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D O ja. Niestety mój ma 8MB Ram( ale to chyba lepiej:):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Spoko, moj gainward jak sie skopal i dalem do serwisu, to z 5 dni byl zpowrotem - nowka (karta, instrukcja, pudlo, itp.). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Nie znalazłem nic żeby zastąpić na czas gf4ti4200 :D ale tata pozwolił mi pisać zeswojego służbowego laptopa :D ja pierdziele aleten ekranik mały ale dobrze że jest :D a tak to konfig tego lapa to cele 850 mhz, 192 ramu :D a grafa to jakaś taka dziwna z 4mb pamięci i winME :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Nie znalazłem nic żeby zastąpić na czas gf4ti4200 :D ale tata pozwolił mi pisać zeswojego służbowego laptopa :D ja pierdziele aleten ekranik mały ale dobrze że jest :D a tak to konfig tego lapa to cele 850 mhz, 192 ramu :D a grafa to jakaś taka dziwna z 4mb pamięci i winME :lol: Nie wiem czemu dałeś--> :lol: jak na laptopa do pisania i netu to konfig full wypas, co więcej trzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Nie znalazłem nic żeby zastąpić na czas gf4ti4200 :D ale tata pozwolił mi pisać zeswojego służbowego laptopa :D ja pierdziele aleten ekranik mały ale dobrze że jest :D a tak to konfig tego lapa to cele 850 mhz, 192 ramu :D a grafa to jakaś taka dziwna z 4mb pamięci i winME :lol: Wyśłałeś do Gainward PL czy do sklepu gdzie kupowałeś? Ja wyślę na początku przyszłego tygodnia bo bez kompa bym dnia nie przeżył a tak od wtorku studia :D Napisz jak z tą firmą SZYBKA PACZKA dzwoni się do nich i przychodzą czy jak??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Nie znalazłem nic żeby zastąpić na czas gf4ti4200 :D ale tata pozwolił mi pisać zeswojego służbowego laptopa :D ja pierdziele aleten ekranik mały ale dobrze że jest :D a tak to konfig tego lapa to cele 850 mhz, 192 ramu :D a grafa to jakaś taka dziwna z 4mb pamięci i winME :lol: Wyśłałeś do Gainward PL czy do sklepu gdzie kupowałeś? Ja wyślę na początku przyszłego tygodnia bo bez kompa bym dnia nie przeżył a tak od wtorku studia :D Napisz jak z tą firmą SZYBKA PACZKA dzwoni się do nich i przychodzą czy jak??? Wysłałem do gainward polska do serwisu. A ta szybka paczka to zadzwoinłem do nich wczoraj powiedziałem to że dostałem ich telefon ... i powiedzieli mi że dzisiaj ktoś przyjedzie po paczkę... i właśnie jakieś 9 minut temu gościu przyjechał po paczkę i poleciała do gainwarda do wawki [warszawa] :D :( ... ciekawe ile będę czekał :?: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Nie znalazłem nic żeby zastąpić na czas gf4ti4200 :D ale tata pozwolił mi pisać zeswojego służbowego laptopa :D ja pierdziele aleten ekranik mały ale dobrze że jest :D a tak to konfig tego lapa to cele 850 mhz, 192 ramu :D a grafa to jakaś taka dziwna z 4mb pamięci i winME :lol: Nie wiem czemu dałeś--> :lol: jak na laptopa do pisania i netu to konfig full wypas, co więcej trzeba. :lol: = winME . :D ten system wymiata :D :lol: ale nawet połączenie na nim jest szybkie :D ... ktoś wie gdzie w laptopie są opcje do oc ??? :D bo jak się ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>to tylko pisze fujitsusiemens i odrazu <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> się winME Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 A Win ME to inna historia :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...