Skocz do zawartości
metal

Żegnam na jakiś czas :|

Rekomendowane odpowiedzi

Żegnam was na jakiś czas :( :) mój gf4ti4200 leci jutro do serwisu i nie wiem kiedy będzie spowrotem i nie mam nic zastępczego :? :D 8O może ktoś z was kopsnie mi jakąś grafe na agp ??? :D oby szybko mi ją wymienili i przysłali :D więc cze

... sork że na tym forum :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu musi byc na AGP ?

Zreszta wez jakas grafe se kup na allegro szybciutko za 20-30 pln.

Taka droga???? Virge mozna juz za 1 PLN miec :lol: (slownie jeden polski zloty :) ) :lol:

Gdzie ????

A chociazby tu

taaaaaaa :x

cyt.

szczotex (23) Aukcja: 5033590

NEGATYWNY 2002-04-05 09:17:04

BARDZO NIE MIŁA OSOBA!!! LICYTUJE COŚ I NIE CHCE DALEJ POPROWADZIĆ TRANSAKCJI, POPROSTU NIE CHCE ODEBRAĆ PRZESYŁKI!!! NIE POLECAM!!! JEŻELI CHCESZ STRACIĆ NERWY I KOSZTY PRZESYŁKI A PÓŹNIEJ PANI CI WYSTAWIA NEGATYWNY KOMENTARZ TO PROSZĘ UWIERZYĆ TEJ OSOBIE. A CO DO JEJ DANYCH OSOBOWYCH TO MAM WIELE ZASTRZEŻEN. NIE PRÓBUJ Z NIĄ MAILOWAĆ BO CI WYJEDZIE Z WYZWISKAMI. JAK CHCESZ ZNAĆ SZCZEGÓŁY TO MAIL ME :) NIE POLECAM! OSZUST!

tylko z takimi interesy robic :x

to juz lepiej tutaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Napewno do 10 bys znalazl jakiegos wypasionego Virge'a :)))

to juz wolabym MATROX G100 4MB - tylko moze sie okazac ze potem zmiana na powrot z MATROX'a na GF4 pozostawi pewien niesmak ;)

PS hotkey - telepatia czy jak :lol:

Ale za to to juz krzycza majatek :)) kolo20 PLN :D :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to juz wolabym MATROX G100 4MB - tylko moze sie okazac ze potem zmiana na powrot z MATROX'a na GF4 pozostawi pewien niesmak  

PS hotkey - telepatia czy jak

:lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D

O ja. Niestety mój ma 8MB Ram( ale to chyba lepiej:):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znalazłem nic żeby zastąpić na czas gf4ti4200 :D ale tata pozwolił mi pisać zeswojego służbowego laptopa :D ja pierdziele aleten ekranik mały ale dobrze że jest :D a tak to konfig tego lapa to cele 850 mhz, 192 ramu :D a grafa to jakaś taka dziwna z 4mb pamięci i winME :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znalazłem nic żeby zastąpić na czas gf4ti4200  :D ale tata pozwolił mi pisać zeswojego służbowego laptopa  :D  ja pierdziele aleten ekranik mały ale dobrze że jest  :D  a tak to konfig tego lapa to cele 850 mhz, 192 ramu  :D  a grafa to jakaś taka dziwna z 4mb pamięci i winME  :lol:

Nie wiem czemu dałeś--> :lol: jak na laptopa do pisania i netu to konfig full wypas, co więcej trzeba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znalazłem nic żeby zastąpić na czas gf4ti4200  :D ale tata pozwolił mi pisać zeswojego służbowego laptopa  :D  ja pierdziele aleten ekranik mały ale dobrze że jest  :D  a tak to konfig tego lapa to cele 850 mhz, 192 ramu  :D  a grafa to jakaś taka dziwna z 4mb pamięci i winME  :lol:

Wyśłałeś do Gainward PL czy do sklepu gdzie kupowałeś?

Ja wyślę na początku przyszłego tygodnia bo bez kompa bym dnia nie przeżył a tak od wtorku studia :D

Napisz jak z tą firmą SZYBKA PACZKA dzwoni się do nich i przychodzą czy jak???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyśłałeś do Gainward PL czy do sklepu gdzie kupowałeś?

Ja wyślę na początku przyszłego tygodnia bo bez kompa bym dnia nie przeżył a tak od wtorku studia :D

Napisz jak z tą firmą SZYBKA PACZKA dzwoni się do nich i przychodzą czy jak???

Wysłałem do gainward polska do serwisu. A ta szybka paczka to zadzwoinłem do nich wczoraj powiedziałem to że dostałem ich telefon ... i powiedzieli mi że dzisiaj ktoś przyjedzie po paczkę... i właśnie jakieś 9 minut temu gościu przyjechał po paczkę i poleciała do gainwarda do wawki [warszawa] :D :( ... ciekawe ile będę czekał :?: :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czemu dałeś--> :lol: jak na laptopa do pisania i netu to konfig full wypas, co więcej trzeba.

:lol: = winME . :D ten system wymiata :D :lol: ale nawet połączenie na nim jest szybkie :D ... ktoś wie gdzie w laptopie są opcje do oc ??? :D bo jak się ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>to tylko pisze fujitsusiemens i odrazu <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> się winME

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...