Skocz do zawartości
Robertcik

Emulator PS2 ???

Rekomendowane odpowiedzi

Hymm tak czytam te forum od tego progsa i jedyną rzecza która się wyświetla na ekranie w większości to 2d... a jak 3d to pokraczne. Większośc gier odpalanych na tym emu wyświtla menu i nic pozatym.

Może w menu miałeś 20 fpsów :blink: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yhyhyhyhy jak sie tlumaczy :lol: . Wczesniej mowiles, ze grales w te gry u siebie a teraz musisz je jakos zalatwic :lol: . Hyh, sam sie tym przyznales, ze tych gier w zyciu nie widziales, wiec skoncz juz ten temat. Przyznaj sie, ze u siebie nie grales i EOT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, jesli 699 vs freeware emu to dla ciebie bez wiekszej roznicy ..:) Aczkolwiek fakt faktem, ze cena spadla calkiem przyzwoicie, tymbardziej ze teraz jest nowy model PS2 o mniejszych gabarytach - wyglada jak zeszyt b5 (taki standardowy rozmiar) w twardej okladce.

Mimo wszystko, hydro jest juz troche na forum i nie sadze, ze by wciskal nam kit. Zobaczymy, moze akurat :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie jest hydro ze sreenami ?/

1241899[/snapback]

Zalatwie skads Burnouta to wysle.NO i oczywiscie czytnik DVD :)

Edytowane przez hydro2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hyh no tak, wczesniej pisales, ze grales w te gry U SIEBIE, na SWOIM KOMPUTERZE, a teraz, ze nie masz ani gry, ani dvd, eeech... Szkoda gadac, i po co Ci to bylo? Nastepnym razem nie powtarzaj glupot ktore uslyszysz od kumpli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeju wy ludzie jesteście tacy łatwowierni że ja nie wiem.

I: Gdyby wylazł emulator PS2 na którym dałoby sie odpalić B3 w 20FPS to cały świat już by o tym wydarzeniu trąbił.

II: Nie wiem co tu napisać ,lecz wiem tyle że jeżeli ktoś rozpoczyna temat postem w którym pisze że grał na swoim kompie w wymienione gry na emu, a potem pisze że musi se załatwić te gry i do tego czytnik DVD to naprawde wciska kit.

Ludzie obudźcie się i pomyślcie troche, a hydro powinien dostać jakieś ostrzeżenie za wprowadzanie ludzi w błąd i inne trele morele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeju wy ludzie jesteście tacy łatwowierni że ja nie wiem.

I: Gdyby wylazł emulator PS2 na którym dałoby sie odpalić B3 w 20FPS to cały świat już by o tym wydarzeniu trąbił.

II: Nie wiem co tu napisać ,lecz wiem tyle że jeżeli ktoś rozpoczyna temat postem w którym pisze że grał na swoim kompie w wymienione gry na emu, a potem pisze że musi se załatwić te gry i do tego czytnik DVD to naprawde wciska kit.

Ludzie obudźcie się i pomyślcie troche, a hydro powinien dostać jakieś ostrzeżenie za wprowadzanie ludzi w błąd i inne trele morele.

1242224[/snapback]

Pokaz mi jedna osobe ktora mu uwierzyla...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wczoraj byłem na marsie, ładne widoki, jak bede tam jeszcze raz to zapuszcze screeny :D jak chcecie to nie wierzcie, ja swoje wiem :D:d:d

postaw sie w naszej sytuacji, z pustymi słowami mamy ci wierzyc? chyba jestes smieszny. Daj wiarygodne screeny, a wtedy ci uwierzymy, a twoje krecenie cie tylko pogrąża.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekajcie przeciez koles musi sie Photoshopa nauczyc ;]

A tak na serio to ludzie bez bzdur prosze, jedynym emu, ktore ma jakakolwiek szanse zaistnienia w ciagu najblizszych 2 lat plynnoscia zblizona do plynnosci konsoli to PCSX2.

A co ludzi udowiadniajacych, ze maja emu ps2 [to bylo rok i 2 lata temu - hyhy] "przerobilem" okolo 30 i niestety kazdy sie zmywal nic nie pokazujac, nawet nie dajac nazwy emu. Czasem podawali np EKAF'a ;] ale tak to sprawa milkla. Pozdrawiam normalnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dajcie jakiegoś linka do jakiegoś nowszego pliku z biosem bo ja mam ale stary i na nim nic nie chce odpalić

1243942[/snapback]

Chcesz pograć na emulatorze ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no raczej jak umiesz czarowac to i wyczaruj nam ;)

POPRAWNIE działającego EMULATORA NIE MA!!!!!!!

są tylko takie, które uruchamiają niektóre demka (2D), oczywiscie framerate jest w okolicach 2-4(max) fps..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no raczej jak umiesz czarowac to i wyczaruj nam ;)

POPRAWNIE działającego EMULATORA NIE MA!!!!!!!

są tylko takie, które uruchamiają niektóre demka (2D), oczywiscie framerate jest w okolicach 2-4(max) fps..

1267533[/snapback]

tak zle to juz nie jest. Z nowym pluginem graficznym (NA PIXEL SHADERZE 1.1) odpalilem jakiegos dragon balla (bijatyka full 3d) . Mialem podczas startowania gry i w menu ok 30 klatek, a w grze zwolnili do 8-10 (kumpel z prockiem z SSE2 i z na PS 2.0 mial kolo 18 klatek). Chce zaznaczyc ze z kazdą kolejną wersją PCSX2 framerate w grach rosnie ok 50-100%. W wersji vip0.8 (jeszcze niedostepnej) filmy z np. tekkena 4 hulają z predkoscią 30-40 klatek. Do poprawnego odpalania gier jest jeszcze baaaardzo daleka droga. Ale nie bądzmy tacy krytyczni. Programisci stają na głowie doskonaląc i optymizując kod programu. O wiele lepiej jest z emulacją GameCuba. Mnustwo tytułow jest odpalanych poprawnie podkreslam POPRAWNIE, stabilnie bez zadnych przeklaman grafiki ale za to z predkoscią kilku klatek.

Nawiązując do Hydro2 i jego Burnouta3 - probowalem odpalic. Gra zawiesza sie na pierwszym loadingu i tyle. Hydro2 ładnie dałes po jajach !!!!!!!!!!!!!!! nieładnie!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi