Skocz do zawartości
strusm

Problem z NEO 128 kb/s transfer wzrasta a po minucie spada??

Rekomendowane odpowiedzi

Nie moge ściągam plików P2p np. Bittorenta ponieważ łącze mi sie rozpedza do 16 kb/s a potem spada do 2kb/s

lub 3kb/s nie wiem czym jest to spowodowane?

Skanowałem system Kaspeskim Antivirusem,ad-awere,noadwere,spybot i springer i jedynie spybot znalazł takie coś i usunał ale za każdym skanowaniem ten program wkrywa to samo mianowicie DSO Exploit i usuwam to i nic to nie daje nie mam pojęcia co sie dzieje z neo posiadam modem sagem i prosze o wasza pomoc próbowałem zainstalowac sterowniki z turbokrecika lale jak podawałem swój numer i kasło to mi nie chciało neo

wogle łaczyć z netem i wywalało błąd że coś nie tak wprowadzam.Mam poinstalowane poprawki do sytemu windows xp oraz service pack 1.

Bardzo was prosze o pomoc bo ja nie mam pojęcia co się dzieje z tym neo a ci tpsa mowią że wszystko chodzi poprawnie tak jak tzreba i mam jeszce limit w ściaganiu 5,5Gb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech mi kots pomoże bo już wszystkiego próbowałem i nic to mi nie dało problem powtarz się ciąge a moje ip zaczyna sie 83.xx.xxx.xx a adres serwera to 213.xx.x.xxx i nic telekomunikacja nie może mi pomóc w żaden sposób.

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zablokuj upload wysylania na p2p maxymalnie (oprcz samego transferu, obciaza cie takze poloczenia np. upload pokazuje na programie typu p2p 8kB/s a tak naprawde jest okolo 12)

najlepiej mierz obciazenie lacza programem du meter (do windowsa)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie programy p2p są kapryśne, ja też mam neo128 i używam muła, ale przy odpowiednich ustawieniach nie ma problemu z ciągłym dl=12-15kb/s. Oczywiście nie odrazu ale dopiero po około 1 tygodniu. Może lepszym programem od Bittorenta będzie azuereus?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi