strusm Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Nie moge ściągam plików P2p np. Bittorenta ponieważ łącze mi sie rozpedza do 16 kb/s a potem spada do 2kb/s lub 3kb/s nie wiem czym jest to spowodowane? Skanowałem system Kaspeskim Antivirusem,ad-awere,noadwere,spybot i springer i jedynie spybot znalazł takie coś i usunał ale za każdym skanowaniem ten program wkrywa to samo mianowicie DSO Exploit i usuwam to i nic to nie daje nie mam pojęcia co sie dzieje z neo posiadam modem sagem i prosze o wasza pomoc próbowałem zainstalowac sterowniki z turbokrecika lale jak podawałem swój numer i kasło to mi nie chciało neo wogle łaczyć z netem i wywalało błąd że coś nie tak wprowadzam.Mam poinstalowane poprawki do sytemu windows xp oraz service pack 1. Bardzo was prosze o pomoc bo ja nie mam pojęcia co się dzieje z tym neo a ci tpsa mowią że wszystko chodzi poprawnie tak jak tzreba i mam jeszce limit w ściaganiu 5,5Gb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczo18 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Neoshitu nie mam ale wiem ze ADSL przy max uploadzie strasznie tnie download, ustaw limit wysylania na jakies 6 KB/s i sprawdz czy nadal download bedzie spadał po chwili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strusm Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 to też już próbowałem i nic nie dało po jakieś minucie transfer sam spada i nie wiem co jest grane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strusm Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 niech mi kots pomoże bo już wszystkiego próbowałem i nic to mi nie dało problem powtarz się ciąge a moje ip zaczyna sie 83.xx.xxx.xx a adres serwera to 213.xx.x.xxx i nic telekomunikacja nie może mi pomóc w żaden sposób. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 zablokuj upload wysylania na p2p maxymalnie (oprcz samego transferu, obciaza cie takze poloczenia np. upload pokazuje na programie typu p2p 8kB/s a tak naprawde jest okolo 12) najlepiej mierz obciazenie lacza programem du meter (do windowsa) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Zainstaluj cFosa albo cFos speed`a. www.cfos.de (Pozwala w maxymalnym stopniu wykorzystać łącze- nie wyobrażam sobie ściągać coś z prędkością 16kB i chodzić bez problrmu po stronkach na neo 128 bez tego programu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strusm Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 zmiejszyłem upload na 3kb/s i dalej tem sam prooblem i używam dsl speed i nic to nie pomaga. Co sie dzieje z moim łączem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 A jak wygląda transfer przy ściąganiu np. DAP lub flashget? Bo jeśli nie spada to jest to tylko wina ustawień aplikacji P2p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strusm Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 na flashgetcie mam 16kb/s a czasem nawte 20 kb/s myślę że tpsa zablokowała mi porty p2p. Co masz namysli z ustawieniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 myślę że tpsa zablokowała mi porty p2p. 8O TP nie blokuje portów. A jeśli poza p2p masz normalny transfer to faktycznie wina ustawień. A nie masz może zainstalowanego Service Packa 2 do Win xp :>?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strusm Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 nie mam tego service packa 2 zainstalowanego na windowsie xp i nie wiem co jest tego przyczyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Wszystkie programy p2p są kapryśne, ja też mam neo128 i używam muła, ale przy odpowiednich ustawieniach nie ma problemu z ciągłym dl=12-15kb/s. Oczywiście nie odrazu ale dopiero po około 1 tygodniu. Może lepszym programem od Bittorenta będzie azuereus? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strusm Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 wcześnie jakieś 4 dni temu na programie BitComet 0.56 śmigało wszystko na maksa a teraz nie chce coś śmigać spieprzyła mi to pewno tpsa jutro 15:00 będę wiedział co mi w tej sprawie powiedzą oszuści telekomuna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Ale jeśli dobrze ściąga Flashget to łącze musi być dobre!!! Chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strusm Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 na bank coś tpsa naciach!e ma na serwerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 na neo najlpeiej dziła azureus ja mam neo640 i mam po 75 kb downloadu. a na zwykłum kliencie bittorrent miałem po 5 jak ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...