Zybeks Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 W sumie mam juz dosc BOXa na procku. Niby nie ma problemu kupuje jakiekolwiek i montuje... ale od krawedzi plyty do zalilacza mam raptem 1cm odstepu (obudowa modecoma magic II), mobo prawie jak na obrazku. Myslalem o zalmanie, ale moze byc cos innego do 200zl. Moze ktos wie czy zmiesci sie chociazby zalman 7000B al/alcu. Czekam na pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSN774 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Z przykroscia musze stwierdzic, ze nie ma bata, nie zmiesci sie Zalman 7k, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfik Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Ja tez mam 1cm odstepu zasilacza od PCB. Thermalright SI-97(~159zl) wchodzi spoko + YS Tech 92mm Silent (~45zl). Super cichy zestawik, cena nieco ponad 200zl - polecam :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...