Skocz do zawartości
gonzosc

Problemy w sklepie Proline we Wrocławiu

Rekomendowane odpowiedzi

wiem znam dobrze ten sqlep

moj kumpel kupil kiedys u nich zje.....plyte i nie chcieli moo wymienic za chiny

gosc stanal przy wejsciu do sqlepu i kazdemu mowil zeby nie kupowali w tym sklepie ze to zlodzieje i wogle - efekt po 10minutach mial juz nowa mobo - on robia takie przegiecia

ostatnio jak kupowalem tam celine i stalem w kolecje slyszalem rozmowe 2 gosci reklamujacych cos - serwisant powiedzial ze tera moo sie nie chce tego sprzetu sprawdzac bo moosi herbate wypic i odeslal ich zeby przyszli za tydz!!!!!

PROLINE RUZLE_BUZLE :D :D :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrowienia dla Adriana Chałupczaka. Jak tak się nasłucham czasami we Wrocławiu o firmach komputerowych a potem poczytam jeszcze na forum. To nie zauwazyłam aby jakakolwiek firma brała pod uwage co się tutaj pisze. A jelsi już brał pod uwagę to nigdy się nie przynawała do tego. Brawo Adrian !!! I trzymam kicuki aby więcej takich przypadków u was nie było:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo osób pisze, że są zadowoleni bo kupili coś w proline i działa im to świetnie, albo było popsute i wymienili odrazu (mi tez wymienili pamięć RAM - nowa miała wyrwane dwa rezystory). Ale lepiej niech poczekają aż spotkają się z serwisem w bramie obok!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, qpel kupil kiedys w Proline GF2 mx400 64 MB i chodzil wolniej od GF2 mx200 32 MB i zaledwie szybciej o 5% od Rivki THT2 M62 :( w dodatku sie GPU tak grzalo ze karta wiechy zaliczala, poszedlem tam na nastepny dzien, powiedzialem ze chce to wymienic na GF4 mx420 64 MB DDR (za doplata) i wymienili mi od reki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze i niektorzy maja problemy z firma Proline ja nie mialem a qpowalem tam unich 2 x ram jeszcze kiedys i nie bylo problebow a le dla pana Adriana z Proline nalezy sie chociaz uznanie za to ze jako jedyny odezwal sie na komentarze na temat ich firmy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Mogę wam dać jedna radę na zakupy w Wrocławiu, niedawno został tam otworzony nowy oddział *******- u nas zakupy napewno nie beda robic niespodzianek, sprzet bedize zawsze dobry a do serwisu nie bedize trzeba nosic czesci i jeszcze dobra obsługa i niskie ceny, modernizacja itd, mozna by długo wylicząć .

Dokładne dane stoiska ***********************************

Wprawdzie temat ten jest juz nieaktualny ale problem pewnie dalej jest.

Temu Panu dziękujemy MKa11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi