GenghisKhan Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 wiem znam dobrze ten sqlep moj kumpel kupil kiedys u nich zje.....plyte i nie chcieli moo wymienic za chiny gosc stanal przy wejsciu do sqlepu i kazdemu mowil zeby nie kupowali w tym sklepie ze to zlodzieje i wogle - efekt po 10minutach mial juz nowa mobo - on robia takie przegiecia ostatnio jak kupowalem tam celine i stalem w kolecje slyszalem rozmowe 2 gosci reklamujacych cos - serwisant powiedzial ze tera moo sie nie chce tego sprzetu sprawdzac bo moosi herbate wypic i odeslal ich zeby przyszli za tydz!!!!! PROLINE RUZLE_BUZLE :D :D :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Pozdrowienia dla Adriana Chałupczaka. Jak tak się nasłucham czasami we Wrocławiu o firmach komputerowych a potem poczytam jeszcze na forum. To nie zauwazyłam aby jakakolwiek firma brała pod uwage co się tutaj pisze. A jelsi już brał pod uwagę to nigdy się nie przynawała do tego. Brawo Adrian !!! I trzymam kicuki aby więcej takich przypadków u was nie było:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzosc Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Dużo osób pisze, że są zadowoleni bo kupili coś w proline i działa im to świetnie, albo było popsute i wymienili odrazu (mi tez wymienili pamięć RAM - nowa miała wyrwane dwa rezystory). Ale lepiej niech poczekają aż spotkają się z serwisem w bramie obok!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 heh, qpel kupil kiedys w Proline GF2 mx400 64 MB i chodzil wolniej od GF2 mx200 32 MB i zaledwie szybciej o 5% od Rivki THT2 M62 :( w dodatku sie GPU tak grzalo ze karta wiechy zaliczala, poszedlem tam na nastepny dzien, powiedzialem ze chce to wymienic na GF4 mx420 64 MB DDR (za doplata) i wymienili mi od reki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azzazel Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Moze i niektorzy maja problemy z firma Proline ja nie mialem a qpowalem tam unich 2 x ram jeszcze kiedys i nie bylo problebow a le dla pana Adriana z Proline nalezy sie chociaz uznanie za to ze jako jedyny odezwal sie na komentarze na temat ich firmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matex Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Witam, Mogę wam dać jedna radę na zakupy w Wrocławiu, niedawno został tam otworzony nowy oddział *******- u nas zakupy napewno nie beda robic niespodzianek, sprzet bedize zawsze dobry a do serwisu nie bedize trzeba nosic czesci i jeszcze dobra obsługa i niskie ceny, modernizacja itd, mozna by długo wylicząć . Dokładne dane stoiska *********************************** Wprawdzie temat ten jest juz nieaktualny ale problem pewnie dalej jest. Temu Panu dziękujemy MKa11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Dodam tylko, ze dwukrotnie dostalem uzywanego IBM'a po powrocie z serwisu i to w dodatku gorszego (5400 obr. zamiast 7200 i 380 kb cache'u zamiast 2 mega). Paranoja. Nigdy tam nic nie kupie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...