hal01 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Witam, Znalazłem ostatnio starą płytkę z Command&Conquer i chciałbym wyciągnąć z niej filmiki. Plik z filmami ma rozszerzenie .mix. Próbowałem to zrobić za pomocą Resourse Exporer i Rad Video Tool, ale się nie udało. Kojarzy ktoś może jakiś programik do wyciągania muzyki, filmików z plików? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 to narzędzie.. jesli istnieje.. musiało by byc super uniwersalne.. albo wyspecjalizowane w wąskim zakresie... trudno coś takiego zrobić ze względu na różnorodnosci formatów zapisu obrazu i dzwięku... dzwięk to w sumie nie problem jeśli nie ma kompresji... sound forge wystarczy... z animacja już gorzej.. bo Bóg jeden wie.. i programista.. jak ten filmik jest tam zapisany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 takie narzędzie istnieje... nazywa się Total Commander. Ma mnóstwo przydatnych (i jeszcze więcej nieprzydatnych) pluginów, między innymi taki, który potrafi wyciągac pojedyncze klatki, oraz dźwięk z filmów. "Prawdziwy" format filmu proponuję sprawdzić Gspot'em. Owocnego dłubania! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 to ze total comnader najlepszy mprogramem jest to my tutaj wiemy :D... tylko nie słyszałem zeby ktoś ripował nim filmy z jakis kosmicznych formatów :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Sciagnij sobie ten program ftp://www.ludus.it/accessible/512ae4225ad...c_utilities.zip Uruchom XCC AV Player, otworz tego .MIX'a... i po sprawie. Google, 5 minut i problem rozwiazany. Dziala 100% - przed chwila sprawdzilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...