PFK Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 mam pompke eheim 1250... obecnie 2 bloczki, mala chlodniczka(mam tez duza ale miejsca na biurku nie bylo :D), duze wiadro(15 czy 20 litrow :D, pompa zatopiona, lezy na jakiejs gabce), rurki calkiem dlugie... ok 1metra w obie strony(z racji tego ze wiadro jest pod biurkiem :D) teraz mam pytanie, ile blokow moge dolozyc do obecnych dwoch? co jak co ale witraczek w budzie i zasilacz zaczynaja byc denerwujace :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 mozesz dołozyc jeszcze 2-3 bloki :) to jest bardzo mocna pompka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Uciągnie tyle ile zdołasz wsadzić do kompa. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...