nigel0 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 witam włączyłem dziś mój monitorek, LCD IIyama 17 kupiony w komputroniku rok temu, i zauważyłem w górnej części monitora mniej więcej na środku pionową kreskę o grubości 2 pixeli i wysokości ok. 30 pixeli, czy wiecie co mogło spowodować tą usterkę dodam, że są uszkodzone wyłącznie pixele i nie ma w tym miejscu żadnych plam, czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia z reklmacją w sklepie komputronik monitorów LCD ??? Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek sugestie w tej sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Pradopodobnie poszly tranzystory sterujace tymi wlasnie pixelami. Zadzwon do komputronika, powiedz ze cos takiego jest i ze odsylasz monitor na gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...