lolkos Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 http://www.hiphopzone.k9.pl ocencie moją strona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 :banan: :banan: :banan: [ co nie znaczy, że stronka mi sie nie podoba :wink: ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien_x Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Joł ziom, ekstra zajawa normalnie no. Kumam baze koleś i rozumiem co ci leży. Będziem napierdalać normalnie, tyle mp3 no. Tede jest zajebisty, śpiewa o życiu i ja go słucham, bo to mój ziom, ale i tak będe go okradał bo tak naprawdę to mnie ciach!li o czym śpiewa no nie. Strone zajebista ziomuś normalnie. Ten styl, no wiesz, rozumiesz, to teraz takie trendy jak wszystko wygląda jak szmata no nie, a tak na serio to nie jest szmata, kumasz? Przepraszam wszystkich za to ale jak widze taką stronę to aż mi się niedobrze robi. Mysłałem, że wprowadzenie nauki HTMLa do szkół to dobre posunięcie, jednak się myliłem. Teraz trzeba oglądać takie dzieła z zerową zawartością zarówno merytoryczną jak i estetyczną i na dodatek z nielegalną zawartością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolkos Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Wizualnie strona obrzydliwa , ale grunt ze teledyski sa 8) Co prawda mnie tam tylko kilka pozycji zainteresowalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Fajna stronka o Disco-Polo, wygląd pasuje do poziomu muzyki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...