marcin77 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 no właśnie brak ustawień gammy i jasności w zakładce dla gf 6800, gry niektóre nie mają ustwień gammy w grze, są jakieś programy do naprawy tego problemu, lub jakieś inne sposoby, regulacja monitora odpada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 hmm... zmien stery.. na 66.77 sa na 100% chyba ze karta na to nie pozwala, ale watpie aby zrobili krok w tyl... dopiska: najpierw proponuje wpis 'coolbits' - ale nie tez zwykly, ale wpis z guru3d - tam jest w tym REGu litania opcji, wiec moze 1 z nich zalatwi sprawe.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 jeśli chodziło o stery 61.77 to mam a jeśli o 66.77 to są takie :?: , mam stery 61.77 i nie znalazłem takowej zakładki (jest tylko od pulpitu i nakładka/VMR ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 a jeśli o 66.77 to są takie Driver Version: 6.6.7.7 <--wpis z info o karcie, wiec chyba sa a co do zakladek - ja tez mam tylko takie, ale 'nakladka' powinna dzialac na gry jesli nie, to jest jeszcze 'wszystko' - moze pomoc, ale nie musi.. nie wiem, jak to programowo robione.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...