Skocz do zawartości
e!Gr00bY

Ułamana nóżka ide i VIA KT133 = jaki Via 4 in 1 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Dodam jeszcze jedno pytanie do topicu - jaki Via pack (4 in 1) dla KT133 ? Wiem, że napewno nie 4.4x+... Może 4.38 ?

Ja mam obecnie 4.43 i jest Ok. Wersja 4.38 była moją ulubioną z powodu stabilności systemu- na wcześniejszych wersjach różnie to bywało, ale 4.38=spox. Na 4.40, 4.42 dziwnie zachowywał się IE-ale to u mnie. Jak na razie 4.43 uważam za lepsze od 4.38- co najmniej równe.Na 4.43 mam trochę lepszą wydajność niż na 4.38.Wybór należy do ciebie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Dodam jeszcze jedno pytanie do topicu - jaki Via pack (4 in 1) dla KT133 ? Wiem, że napewno nie 4.4x+... Może 4.38 ?

Ja mam obecnie 4.43 i jest Ok. Wersja 4.38 była moją ulubioną z powodu stabilności systemu- na wcześniejszych wersjach różnie to bywało, ale 4.38=spox. Na 4.40, 4.42 dziwnie zachowywał się IE-ale to u mnie. Jak na razie 4.43 uważam za lepsze od 4.38- co najmniej równe.Na 4.43 mam trochę lepszą wydajność niż na 4.38.Wybór należy do ciebie :)

ja instalnelem 4.43 i niestety mimo ze niby wydajniejsze to IE powoduje mi czesto "ogolny blad ochrony" :(

na 4.38 tego nie mialem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie 4.41, 4.42 & 4.43 chodziły bardzo stabilnie obecnie używam najświerzszych 4.43 :) i zero problemów a na tych ponieżej 4.40 częste błedy w IE "wystąpił krytyczny wyjątek..." :) myslę że to trzeba po prostu przetestować na danym configu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Czyli tak jak myślalem 4.38 to będzie TO :)

a ja się zastanwiałem po co ci VIA SP??? Dopiero teraz spojrzałem na config a raczej co pod nim, i powiem tylko tyle NIE ZAZDROSZCZĘ. Przesiadka z P4 2,4 na jakiegoś tam Durnia 650 nic przyjemnego ale MOBO masz teraz OK ;) ;) ;) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...