Wrześni@k Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Witam, A wieć stało sie słynne stery na jeszcze słynniejszych betach już są :) Do pobierania marsz: http://www.ati.com/support/drivers/winxp/r...x=12&submit.y=3 Lista zmian: http://www2.ati.com/drivers/Catalyst_411_r...ease_notes.html Ja juz zasysam dam znac relacje jak ściągne i przejade testy :D czekam na wasze relacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Jeszcze dobrze nie potestowalismy a juz wyszla kolejna beta. CATALYST 4.12 Beta Release - Random hanging has been observed with certain games on certain systems when using the PunkBuster server. Cytat jedego z pracowników ATI, Terry - CATALYST Maker : " if you are planning on playing a hot new game in the next few days, I really recommend you use these drivers. Of course they only work on ATI cards..." Pobierz: http://www2.ati.com/drivers/wxp-8-08-04111...-019199.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Witam , Po zaisntalowaniu sterów 4.11 praktycznie żadnej zmiany w markach , po instlacji 4.12 beta wzort 05 marka o 60 punktow i troche innych marków. 4.12 beta rządzą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Żeby tylko softomdy były, niestety muszę cierpliwie czekać na nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Przecież możesz użyc chyba nie tylko z omeg nie tylkow omegach jest soft mod czy sie myle. Ale ja zostaje przy 4.12 beta bo są git :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 w każdych nowych sterach pliczek, który między innymi za softmoda odpowiada (ati2mtag.sys) jest ciut inny i czekam aż ktoś go przerobi, to wtedy będę instalował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Testował ktoś w NFSU2? Jest jakaś poprawa w stosunku do Omeg 4.10 Beta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 To ja od razu instaluje w takim razie 4.12 bety. Za jakis czas zdam relacje... ______________ Update Zainstalowalem 4.12 beta: wyniki bez zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 U mnie na 412 jest zmiana na wyższe w wydajności i przy nich zostaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tayler Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 DZIOBAK : sorry za OT ale przeciez NFS U2 jeszcze nie wyszlo :wink: , no chyba ze mowisz o demie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Catalyst 4.12b: 3D Mark '01 wzrost o troszke ponad 300pkt. Zostaje przy tych sterach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 zgadzam się z esh0, przesiadłem się z Omego 2.5.67 na Catalysty 4.12 i wynik w 3d smarku 01 wzrósł dokładnie o 306pkt. :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek21 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 ten ster jest tylko do kart z dx9 czyli od r300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 hehe bo każdy ma wersje pewnie nie oficjalna ja grałem tylkow demko poki co. U mnie tez w 2001 wzrost o ponad 300 punktow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeffik Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 podlacze sie do tematu co by nowego nie zakladac a wiec czy instalujac te sterowniki czyli catalysty 4.12beta i instalujac jakis program do podkrecania grafy i ustaiwajac w nim wartosci na stale czy po ponownym uruchomieniu kompa bede musial to od nowa robic czy juz beda zapisane zmiany, jesli tak to jaki program najlepiej zastosowac (osobiscie preferyujje At tray tools) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 http://www.techpowerup.com/softmod/downloads.php stronka z sotfmodem do kazdych catalystow ;) u mnie po zainstalowaniu 4.12 znaczaco wzrosla wydajnosc w nfs:u2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Wszystko poszło do góry na tych Catalystach 4.12 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 http://www.techpowerup.com/softmod/downloads.php stronka z sotfmodem do kazdych catalystow ;) u mnie po zainstalowaniu 4.12 znaczaco wzrosla wydajnosc w nfs:u2 ;] Stronkę znam, ale jak ostatnio patrzyłem, to jeszcze nie było, ale teraz już jest, więc właśnie ściągają się 4.12beta z softmodem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipek Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Żeby tylko softomdy były, niestety muszę cierpliwie czekać na nie...Są już DNA na tych sterach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_ii Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 4.12 jeszcze nie instalowalem, caly czas jade na betach 4.10. Ktos robil moze porownanie pomiedzy 4.10beta a nowymi 4.11 czy 4.12 beta? Jesli chodzi o program, to polecam Ati Tool. Wersja 0.23b10 jest bardzo dobra. W standardowych x800 (od ATI) mozna zarzadzac obrotami wentylatora, przez co uzyskuje sie lepsze chlodzenie/wyzsze czestotliwosci. Na mojej pro GPU podkrecilem do 540MHZ i przy pelnym obciazeniu (4h 3dMark05) temperatura nie wzrosla powyzej 65 stopni i oczywiscie 0 artefaktow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 4.12 jeszcze nie instalowalem, caly czas jade na betach 4.10. Ktos robil moze porownanie pomiedzy 4.10beta a nowymi 4.11 czy 4.12 beta? Jesli chodzi o program, to polecam Ati Tool. Wersja 0.23b10 jest bardzo dobra. W standardowych x800 (od ATI) mozna zarzadzac obrotami wentylatora, przez co uzyskuje sie lepsze chlodzenie/wyzsze czestotliwosci. Na mojej pro GPU podkrecilem do 540MHZ i przy pelnym obciazeniu (4h 3dMark05) temperatura nie wzrosla powyzej 65 stopni i oczywiscie 0 artefaktow. Mozesz mi dac linka do tej wersji programu-Ati Tool 0.23b10, bo ja znalazlem http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=1394 , ale trzeba sie zarejestrowac, cos mi sie to nie udaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_ii Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Wersja beta dostepna jest tylko na forum, o ile wiem. A zeby to sciagnac musisz sie niestety zarejestrowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Catalyst 4.12b: 3D Mark '01 wzrost o troszke ponad 300pkt. Zostaje przy tych sterach :D Oj to dużo.. bardzo duuuuuuuuuuuuuuużo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Są nowe stery Made in Abit. Jakieś wrażenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus19 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Catalisty 4.12 beta sa nalepsze moim zdaniem i nie ma lepszych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niobe Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 A moim zdaniem te 4.12b są do kitu. Na tych sterach zaczeły mi sie zacinac gierki , nawet te z przed dwóch lat. Ja teraz jade na DNA opartych na 4.11 i uwazam ze te sa najlepsze. Wszystkie giery zaczeły smigac. DNA JEST COOL :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 ATi Catalyst 4.12 beta 2 (8-08-041111a-019253) Pobierz: http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-8-08-0...11a-019253e.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 I co w nich nowego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Ja czekam na omegi oparte na cat.4.12, które wg. wg. ich stronki powinny pojawić się jeszcze w tym tygodniu, ale nic nie jest pewne bo autor przypomniał sobie jak fajnie się gra na kompie i teraz ostro pocina w world of worcraft :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dachu Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Ja na Omegach 4.8 mialem 34,5 fps na demie z benchmark.pl (1024X768, AA 4X , AFF 4X wszystko na HIGH), sciagnalem ten podany softmod 4,12beta, wykrywa niby wszystko w porzadku 9500@9700, a w hl mam 28 fps :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...