Skocz do zawartości
amd67

Jak podkręcic tego sprzęta

Rekomendowane odpowiedzi

Czytałem na forum jak podkręać ale wciąż nie kumam. Chciałbym jakos podkręcic mojego sprzęta najepiej na rzie grafe i proca abym odczuł jakaś wydajność i wiem że na grafe tzn na memory u grafy muszę kupic radiatorki to wiem ale też gdzieś wyczytałem że jeśli chce podkręcac grafe to lepiej zainstalowac sobie stery 56.72 one nie maja autobrake?? czy to prawda mam teraz 66.93 czy może do @ sa dobra też omegi?? Jak mi byście polecili jak mam to rozegrać może jakiimś programem stare stery usunąć np.jakimś drivercleanem czy czymś tam Jak sądzicie co mam z tym zrobić a procka jak mam podkręcić?? Też by się zdało ale najpierw powiedzcie jak z ta grafa zrobic żeby było dobrze?? I co mam zrobić z tymi sterami??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 56.72 są najszybsze do 5700 i niema autobrake

2 W Nv możesz stery jedne po drugich nagrywać

3 Podkręcaj Riva Tunerem

A omeg jeszcze nie testowałem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kamilwrc napisał :

2 W Nv możesz stery jedne po drugich nagrywać

nie rozumiem tego zdania że co że w Nvidi to moge jedne po drugich instalować?? czy co?? to znaczy że jak mam np 66.93 i chce nie mieć autobrake to tylko musze <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> odinbstaluj i nic wiecej i zajnstalowac nowe np 56.72??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie rozumiem tego zdania że co że w Nvidi to moge jedne po drugich instalować?? czy co?? to znaczy że jak mam np 66.93 i chce nie mieć autobrake to tylko musze wziąć

Tak ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...