amd67 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Czytałem na forum jak podkręać ale wciąż nie kumam. Chciałbym jakos podkręcic mojego sprzęta najepiej na rzie grafe i proca abym odczuł jakaś wydajność i wiem że na grafe tzn na memory u grafy muszę kupic radiatorki to wiem ale też gdzieś wyczytałem że jeśli chce podkręcac grafe to lepiej zainstalowac sobie stery 56.72 one nie maja autobrake?? czy to prawda mam teraz 66.93 czy może do @ sa dobra też omegi?? Jak mi byście polecili jak mam to rozegrać może jakiimś programem stare stery usunąć np.jakimś drivercleanem czy czymś tam Jak sądzicie co mam z tym zrobić a procka jak mam podkręcić?? Też by się zdało ale najpierw powiedzcie jak z ta grafa zrobic żeby było dobrze?? I co mam zrobić z tymi sterami?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 w podforum "FAQ" masz napisane jak podkrecac karte graficzna. a jezeli nie jestes w stanie zrozumiec tak prostego opisu to radze sie nie brac za krecenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 1 56.72 są najszybsze do 5700 i niema autobrake 2 W Nv możesz stery jedne po drugich nagrywać 3 Podkręcaj Riva Tunerem A omeg jeszcze nie testowałem. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amd67 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 kamilwrc napisał : 2 W Nv możesz stery jedne po drugich nagrywać nie rozumiem tego zdania że co że w Nvidi to moge jedne po drugich instalować?? czy co?? to znaczy że jak mam np 66.93 i chce nie mieć autobrake to tylko musze <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> odinbstaluj i nic wiecej i zajnstalowac nowe np 56.72?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 nie rozumiem tego zdania że co że w Nvidi to moge jedne po drugich instalować?? czy co?? to znaczy że jak mam np 66.93 i chce nie mieć autobrake to tylko musze wziąć Tak ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...