mich Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 wiem ze to nie jest za dobry dzial na to ale potrzebuje szybka odpowiedz(na jutro musze to skonczyc) otoz do tej pory do karty muzycznej na plycie mialem podpiete glosniki 5.1 wszystko ladnie w nvidia mixerze bylo ustawione(na wyjscie mikrofonowe glosnik centralny+bufer) a teraz musze zgrac z kamery analogowej film(prezentacja na jutro) i obraz wszystko jest ale dzwieku nie ma (wtyczka podpieta do wejscia mikrofonowego) nawet w winndosiie mikrofon nie dziala cos mi sie wydaje ze nvidiamixer wciaz blokuje to wejscie ustawilem na 2 glosniki, wgralem najnowsze stery nvidi, ludzie pomocy do moderatorow: wiem ze to nie ten dzaial ale jestem zalamany do jutra musze skonczyc :lol: jezeli bedziecie uwazali ze trza go usunac to to usuncie go po tym jak ja to przeczytam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luchuma Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 tam gdzies jet takie ustawienie ktore trza odhaczyc ze jush nie masz podlaczonych glosnikow do tych wejsc sory ze takie badziewne wytlumaczenie ale niepamietam gdzie to bylo jak znajde to dam znac ps jestem tu nowy wiec bez stresu na mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 piwo dla tego pana tez przegladalem to ale nie squmalem ze to to (stres) jeszcze raz wielkie dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...