Adam_TVS Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Dziś formatowałem i instalowałem na nowo Windowsa XP i... Jak instaluję DX9 to mi się wyświetla komunikat: "Instalowane oprogramowanie nie przeszło testów zgodności z systemem Windows XP umożliwiających uzyskanie logo Windows. To oprogramowanie nie zostanie zainstalowane. Skontaktuj się z administratorem systemu" I przerywa po tym :/ Co może być tego powodem? Zawsze było normalnie, dobrze a teraZ jakoś tak :/ Z góry dzięki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 mam dokladnie taki sam problem chcialem zagrac w Half-Life 2 wiec instaluje Dx 9c i tu blad probowalem w trybie awaryjnym a administratora i nic nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Albo spróbujcie inną instalkę tego DX albo wersję b. Powinno pomóc. Jeśli nie to nie mam pomysłów. Wesołych Świąt wszystkim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...