silver111 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Mam karte i płyte jak w opisie. Jest kłopot tego typu ze gdy urchamiam gre (np max payne) to jakby sie tekstury wysypywaly. Bylo juz w kompie wszystko wymieniane na nowe i nadal to samo. Ma czas 1h zeby komp stal u klienta w domu. pomocy mam win98 + stery oryginalne + dx8.1pl co to moze byc. jesli ktos wie to jestem na gg 4037452 dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 A tak jest w kazdej grze ? czy tylko w tej . Czy testowales na roznych systemach i sterownikach ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 na innych grach tez sie wysypuje. na sterach 28.xx i w systemach winxp i 98. moze te dziwe rzeczy nie pojda razem nigdy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 na innych grach tez sie wysypuje. na sterach 28.xx i w systemach winxp i 98. moze te dziwe rzeczy nie pojda razem nigdy? Oka a sprawdziles karte grafiki na innej plycie ?? A i jeszcze jedno rozumiem ze zasilacz i pamieci tez wymieniales ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 a instalowałeś SIS AGP 1.09 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 byly juz 2 takie grafy (64 i 128) pamiatki byly i ddr i sdram. Plyta gl tez juz 3. zasilaczy bylo 2 2x hdd 2x cd (tak dla pewnosci) 2 x directX ze 5x stery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Zmień zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 sliver111 - a kombinowales ze sterownikami do mostka AGP ? SIS AGP Driver... w wersji 1.09 albo 1.10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 moze ktos pomoc???? mam czas do jutro (czyli dzis) do 17:30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 byly juz 2 takie grafy (64 i 128) pamiatki byly i ddr i sdram. Plyta gl tez juz 3. zasilaczy bylo 2 2x hdd 2x cd (tak dla pewnosci) 2 x directX ze 5x steryja u siebie mialem juz kilka takich przypadkow okazalo ze grafy od nowa byly walniete Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 coś mi sie jeszcze przypomina, że GF 4MX 440 i 460 miały, ale to na początku jakieś problemy z zasilaniem AGP MSI na swojej GF 4MX 460 ratowała się takim paskudnym rezystorem lutowanym do pinu i do płytki ale to juz pieprzenie kotka za pomocą młotka, czyli brak pomysłów bardziej konkretnych nie odpowiedziałeś mi i Rafałowi, czy instalowałeś SIS AGP DRIVER 1.09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 coś mi sie jeszcze przypomina, że GF 4MX 440 i 460 miały, ale to na początku jakieś problemy z zasilaniem AGP MSI na swojej GF 4MX 460 ratowała się takim paskudnym rezystorem lutowanym do pinu i do płytki ale to juz pieprzenie kotka za pomocą młotka, czyli brak pomysłów bardziej konkretnych nie odpowiedziałeś mi i Rafałowi, czy instalowałeś SIS AGP DRIVER 1.09 no mysle ze jak pracuje w sklepie i sklada kompy to chyba zainstalowal ale kto wie wiec ja tez spytam czy instalowales SiS Agp Driver 1.09 lub 1.10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 zainstalowalem standardowo 1.09 a potem dociagnelem 1.10 jak przeczytalem posta. Nadal to samo. U mnie w domu na mis kt3ultra dziala ok. Moze z tymi zasra!@#$ ECSami nie chce tylko dzialac. Sa takie same objawy i przy 64mb i przy 128mb. Tak jakby pamiec karty byla uszkodzona, i gubily sie textury. Po chwili (5min - 40min) na ekranie pojawiaja sie krzaki Nie wiem co to moze byc ale mam juz tego dosc. CHyba jutro gosciu doplaci jakies 140zl i dostanie msi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 zainstalowalem standardowo 1.09 a potem dociagnelem 1.10 jak przeczytalem posta. Nadal to samo. U mnie w domu na mis kt3ultra dziala ok. Moze z tymi zasra!@#$ ECSami nie chce tylko dzialac. Sa takie same objawy i przy 64mb i przy 128mb. Tak jakby pamiec karty byla uszkodzona, i gubily sie textury. Po chwili (5min - 40min) na ekranie pojawiaja sie krzaki Nie wiem co to moze byc ale mam juz tego dosc. CHyba jutro gosciu doplaci jakies 140zl i dostanie msi :D u mnie na K7S5A chdzi ok zlozylem kilka takich zestawow i bylo ok wiec nie wiem czy to moze byc wina ECS, ale tego nie wiedza najstarsi górale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 probowalem 2 ecski z tego 1 przyszla dzis z action i to samo. macie jakies pomysly co zrobic? tego msi mu dac a moze cos tanszego niz msi a lepszego niz ecs. ale nadal sadze ze ecs to dobra opcja na ta kase Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Moze z tymi zasra!@#$ ECSami nie chce tylko dzialac.Ja mam g4mx440ultra (Prolink( i ecs k7vta3 i mi smiga elegancko. Po prostu grafa musi byc walnieta (albo kosci w garfie), sprawdzałes czy karta sie nie przegrzewa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 ok sprawdze, ma ktos jeszcze jakies pomysly. przeciez to 2 grafa z polki (nowa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 pomocy, ktos ma jeszcze jakies pomysly, czy to juz koniec tego postu. nadal potrzebyje pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Obniz taktowanie rdzenia i pamieci. Z defaultowych na nizsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 innego producenta albo cos.. poza tym te mx'y sa rypniete i niedzialaja dobvrze na wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...