maga Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 witam :) moze temat sie juz powtorzył, ale pobieznie szukajac nie natknełam sie na takie informacje. a mianowicie mam pytanie: jak mozna zabezpieczyc strone internetowa przed pobieraniem z niej np. opublikowanych zdjęc? chodzi mi o coś skuteczniejszego niz blokadę prawego przycisku myszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Nie ma takiej możliwości. Ostatecznie ściągający może sobie zrobić screena z otwartą stroną ze zdjęciem i wyciąć. Jedyny sensowny sposób to znakowanie zdjęć waterstampem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maga Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 dzięki za odpowiedź :) hmm :( a jest taka opcja jak ukrywanie danych ze źródła strony? chodzi mi głównie o adres serwera na którym umieszczam foty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniq Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 tak sa takie skrypty ! na wh ktos ostanio to sprzedawał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maga Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 tak sa takie skrypty ! na wh ktos ostanio to sprzedawał "wh"? czy to duzy wstyd ze nie wiem, co oznacza ten skrót? na swoje usprawiedliwienie mam jedynie to, że jestem na tym forum dopiero od dziś i jestem tylko ciut mądrzejsza od blondynki ;) więc proszę o wyrozumiałość i wyjaśnienie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniq Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 tez jestem tu nowy ! juz punkty kary złapałem za linki w sigu :( wh to jest webhelp na forum w dziale webbazar znajdziesz to czego szukasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...