Gość Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem pasty H (biała) i po posmarowaniu procka (celek 300a@472mhz) taką standardową dawką pasty. I wszystko zdaje się wporządku ale to pozory poniewarz po miesiącu pracy zdjąłem radiator a tam niema ani kszty pasty. Co ciekawe swojego GF mx'a smarowałem (tą samą pastą) pół roku temu i nic pasty nie ubrakło. Co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Pewnie pasta wyparowywuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Pewnie pasta wyparowywuje :D lol, to siakas diwna, ale na to wyglada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Te proce tak mają !!Nie dosć ,że pronda żrą to i pascie nie podarują :wink: !!Leprzejsze osiągi w tedy mają he he :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 tiaaaaaaaa , pewnie myszy ci wyzarly :lol: pasta moze zmniejszyc swoja objetosc owszem, ale w zyciu ci nie zniknie. moze ktos ci ja wytarl ? :lol: albo snilo ci sie ze smarujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 nie uniknione sa wyroki Boże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 trawestujac kolege linde: bo to zla pasta byla.... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 trawestujac kolege linde: bo to zla pasta byla.... 8) moze nawet tak : bo to kur ............. zla pasta byla :D sorry Holman za podklejenie sie , ale niemoglem sie powstrzymac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 bog tak chcial ave Satan :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Ja miałem coś takiego podobnego ale chodziło o pasek termoprzewodzący jaki był na boxowym coolerze od celeronka 400. Wyglądało jakby pasta z tego plastra rożlożyła sie na dwa czynniki z czego jeden zrobił sie przezroczysty i wypłynął a na procku został biały proszek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Hmmm..... A może masz młodsze rodzeństwo??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ja kiedyś zostawiłem 2 zł na ławce w szkole i też zniknęło ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Nie pozostaje mi nic innego jak podziękować za dokładne profesjonalne i żetelne odpowiedzi. Dziękuję. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Nie pozostaje mi nic innego jak podziękować za dokładne profesjonalne i żetelne odpowiedzi. Dziękuję. :D dokładne profesjonalne i żetelne odpowiedzi znikly razem w Twoja pasta :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 bog tak chcial ave Satan :!: :!: no ci Satanisci to sa wogole po<span style="color:red;">[ciach!]</span>i rowno. Oni nie wiedza w co wierza!! no chyba ze lubią ból i chcą się smarzyć w ogniu . Ps. ladni z was frajerzy!!! jak mozna wierzyc w kogos kto zrobi mi na zlość i Źle. Jednym słowem po<span style="color:red;">[ciach!]</span>leni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem pasty H (biała) i po posmarowaniu procka (celek 300a@472mhz) taką standardową dawką pasty. I wszystko zdaje się wporządku ale to pozory poniewarz po miesiącu pracy zdjąłem radiator a tam niema ani kszty pasty. Co ciekawe swojego GF mx'a smarowałem (tą samą pastą) pół roku temu i nic pasty nie ubrakło. Co jest grane?mialem tak na Pentium 2 taka pasta slaba byla najpierw pod wplywem ciebla robila sie przezroczysta a potem znikala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Poprostu AMBA FATIMA jest i nima :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Tajemnica znikającej pasty w toku... zrób zdjęcia, zbierz odciski, przyciśnij świadków... Może kota za rzadko karmisz? A co do szatanistów i innych dziwnych ludzi, to powiem, że religijni fanatycy są równie porąbanymi osobami i na dłuższą metę to nie da się znosic i jednych i drugich, tak jak każdego fanatyka, obojętnie kim jest i co jest dla niego religia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 powiem, że religijni fanatycy są równie porąbanymi osobami i na dłuższą metę to nie da się znosic i jednych i drugich, tak jak każdego fanatyka, obojętnie kim jest i co jest dla niego religia...Racja chociaz sam jestem fanatykiem (nie religijnym :) ) i jakos mnie sie da zniesc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 tiaaaaaaaa , pewnie myszy ci wyzarly :lol: pasta moze zmniejszyc swoja objetosc owszem, ale w zyciu ci nie zniknie. moze ktos ci ja wytarl ? :lol: albo snilo ci sie ze smarujesz hahahahaha.... dobry tekst hehehehe.... a tak na poważnie wracając do tematu to pewnie wyparowywuje :)) kup na bazie srebra może bedzie inaczej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 tiaaaaaaaa , pewnie myszy ci wyzarly :lol: pasta moze zmniejszyc swoja objetosc owszem, ale w zyciu ci nie zniknie. moze ktos ci ja wytarl ? :lol: albo snilo ci sie ze smarujesz hahahahaha.... dobry tekst hehehehe.... a tak na poważnie wracając do tematu to pewnie wyparowywuje :)) kup na bazie srebra może bedzie inaczej :) Lagier owszem, pasta (biala) sie z czasem "kurczy" ale nie zniknie calkiem, mialem kompa 6 letniego (firmowke) po zdjeciu radiatora nadal byla tam pasta, przez 6 ponad lata jakos nie znikla 8O Gostek IMHO poprostu jaja sobie z nas robi zapodajac taki topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 a moze to nie byla pasta tylko smalec -i sie wytopil :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 tiaaaaaaaa , pewnie myszy ci wyzarly :lol: pasta moze zmniejszyc swoja objetosc owszem, ale w zyciu ci nie zniknie. moze ktos ci ja wytarl ? :lol: albo snilo ci sie ze smarujesz hahahahaha.... dobry tekst hehehehe.... a tak na poważnie wracając do tematu to pewnie wyparowywuje :)) kup na bazie srebra może bedzie inaczej :) Lagier owszem, pasta (biala) sie z czasem "kurczy" ale nie zniknie calkiem, mialem kompa 6 letniego (firmowke) po zdjeciu radiatora nadal byla tam pasta, przez 6 ponad lata jakos nie znikla 8O Gostek IMHO poprostu jaja sobie z nas robi zapodajac taki topic. Po dluzszym zastanowieniu zgodze sie z toba reed. Moj PIII 450@600 chodzil cztery lata i jak zdjalem kuler pasta nadal byla (ladna biala rowna warstewka :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Jak smalec to moja hipoteza o kocie też brzmi prawdopodobniej... :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Napisz do Muldera i Sculy może znajdą rozwiązanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Kup nową pastę na bazie srebra np. Arctic Silver III i smaruj... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 A wcześniejszym dziadostwem nie martw się :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 tiaaaaaaaa , pewnie myszy ci wyzarly :lol: pasta moze zmniejszyc swoja objetosc owszem, ale w zyciu ci nie zniknie. moze ktos ci ja wytarl ? :lol: albo snilo ci sie ze smarujesz hahahahaha.... dobry tekst hehehehe.... a tak na poważnie wracając do tematu to pewnie wyparowywuje :)) kup na bazie srebra może bedzie inaczej :) Lagier owszem, pasta (biala) sie z czasem "kurczy" ale nie zniknie calkiem, mialem kompa 6 letniego (firmowke) po zdjeciu radiatora nadal byla tam pasta, przez 6 ponad lata jakos nie znikla 8O Gostek IMHO poprostu jaja sobie z nas robi zapodajac taki topic. jak ma cienka paste pewnie kupil w jakims elektroniku za 5 duza tubke to pewnie ma tak jak pisalem wczesniej ze pod wplywemmciepla robi sie przezroczysta a pooznieej wysycha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 A może procek niezczelny i nabiera pasty? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 no kolega ma poważny problem a wy się nabijacie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...