kassiunia Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Instalowałam na kompie 3 systemy, DOSa, WINDOWSa i LINUXa - Mandarke 9.1 Coś pokopałam i chciałam sformatować dysk i rozpocząć wszystko od nowa. Pousuwałam dla pewności partycje, pozakładałam nowe, poformatowałam, odpalam konmp, a tu... LILO. Chyba jest w bootsektorze. Jak go usunąć?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morgholm Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 wydaj komende spod DOS-a : fdisk /mbr Wyczysci to sektor startowy dysku i powinno to paskudne lilo zniknac :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 THX, narazie pomoglo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...