foofight Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 u mnie demko smiga az milo w 1024x768 wszystko max wlaczajac AA, moze pamieci/ram pracuja u Ciebie asynchronicznie, amd jest wrazliwe na tym punkcie :) czekam i chyba kupie sobie ta gierke w przyszlym miesiacu bo jutro ide po Half Life'a :D szkoda ze flat out nigdzie nie moge odszukac, mam nadzieje ze ktos to sprowadzi do empiku bo po demku wydaje sie genialna !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stemek Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Głupi temat a tu widze jakieś długie i zgryżliwe wywody na temet wydajności Do ........... jak nie masz nic do powiedzenia to nie mów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 u mnie demko smiga az milo w 1024x768 wszystko max wlaczajac AA, moze pamieci/ram pracuja u Ciebie asynchronicznie, amd jest wrazliwe na tym punkcie :) czekam i chyba kupie sobie ta gierke w przyszlym miesiacu bo jutro ide po Half Life'a :D szkoda ze flat out nigdzie nie moge odszukac, mam nadzieje ze ktos to sprowadzi do empiku bo po demku wydaje sie genialna !!! synchroniczne mam. Jak podkręcałem FSB to i pamieci się podkręcały... Kurde wydaje mi sie ze Need For Speed U 2 powinnien płynniutko latać, a tu takie hity. Zrobie w weekend formata i zobacze co się będzie dzialo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...