Skocz do zawartości
w1sh

Pare pytań vol 2 ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chcialem Wam przedstawic kolejną porcję moich noobowych pytań :D Otóz, pierwsze - Jaką farbą pomalowac bude (czy taka sama molowac plastiki i taka sama czesci metalowe) i domyslam sie ze ma być to SZPREJ ? :D Bo pamietam ze jakis czas temu maźnąłem sobie klucz sprayem brazowym i teraz jest moro :< Nastepne - Wycinam sobie w budzie logo q3 (quake 3 [http://www.georg88.terramail.pl/q3/Quake%20III%20-Logo-.jpg] ) Chce do budy wladowac 2 samoroby "katody" żelowe z czerownymi diodami zeby uzyskac mniej wiecej taki efekt czerwonego logo ;] ale przeciez nie zostawie samej dziry w budzie, musze cos srutnąćod druiej strony, co to powinno byc ? Jakas plytka akrylowa ? A jesli tak to czy droga bedzie taka rozmiwarow 30 x 30 cm :< Czy moze powinna to byc jakas plexy ? :a Dobra czekam na odp, pozdrawiam ;]

Ano jeszcze cos ... co mnie zmylilo, mialem w planach zamowic w poniedizalek z allegro Zalmana NB32J. Chce go wrzucic na mojego Radka 8500 LE od Herculesa, ale wyczytalem jakies glupoty :D dokaldnie teraz nie powiem ale cos typu "na stale przymocowany radiator", pytam zatem - o co chodzi ? :D przeciez chyba kazdy radiator da sie zdjac, nie ? przeciez oni tez go kleja a nie spawaja :DD i druga glupota - "niepodkręcalne pamieci" ... o co chodzi ? przecez jak zaloze radiatorki to chyba podkrece, nie ? :] Moze chodzilo ze standardowo (czyli bez radiatorków) sa niepodkrealne :< Pomocy ;A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary... no ofense.. ale na całym tym forum.. w 80% mówi sie własnie o tym o co ty pytasz... forum nie jest tylko dla CIebie... i powinienes od czasu do czasu zajrzec na inne tematy tez.. niz tylko dawac swój .. i zmuszac tłikersów do powtarzania swoich słów i podawania linków do tematów które były pruszane pare dni wczesniej :]

Najlepiej przyjsc na forum.. i kazdy nowy pyta o to samo... moze KTOS zrobi wresczcie jakis temat... PRZYKLEJONY by został... JAK ZMODOWAC KOMPA A..Z.. czyli taki standardowy wiocha mod... oko + ligh + farba ...

Choć tak sie zastanawiam.. ze i tak ktoś by zapytał ... a czym wyciąć dziure... :lol:

przepraszam ze nie na temat.. ale musiałem dać upust moim rozważaniom natury logicznej... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w1sh trza było w poprzednim twoim topicu zadac te pytania.

Czy malować farba w spreju do metali. Pod to logo możesz plexi dać ale spróbuj wykombinowac coś innego ;) np. metalowa siateka samochodowa do tuningu nie wiem jak sie to dokładniej zwie ktoś już tak robil na tym forum :)

Radiator będziesz mógł odkleić ale po co? jak raz zamotujesz to chyba nie bedzie potrzeby demontarzu go.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...