SlaveBlade Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 proponuje formata.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek1 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 A czy mógłbym prosić o patcha do Maxa Payna, bo nie mogę znaleźć właściwego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Od jakiegos czasu zauwazylem ze gdy gram w maxa to z glosem i dzwiekami jest cos nie tak TZN. glos maxa jest metaliczny taki jakgdyby z echem,a dzwieki tak samo. czemu tak sie dzieje Dzwiek ac.97 cmi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 dziwne u mnie jest wszysko normalnie sprobuj w ustawieniach dzwieku cos poprzestawiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Jade na sterach oryginalnych,ale sproboje na innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanth Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Walnij sobie detonatora 21.83 Ja na wyzszych mialem ten sam problem w maxie. Nie wiem co maja detki do dzwieku, ale maja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 nie znalazlem w wyszukiwarce niczego o Max Payne 1 tak wiec: Zna ktos jakies fajne strony z modami do tej gry?? najbardziej mi zalezy na tym modzie kung-fu. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Max+Pa...btnG=Szukaj&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 dzieki :lol: a cos z rodzimych stron ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Max+Pa...ukaj&lr=lang_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) tak to juz wczesniej szukalem i nic nie bylo ciekawego ("zamow nasza plyte" albo FileFront) :-| I poprosil bym o linki do konkretnych stron a nie wyszukiwarki :-P Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 A moze jeszcze cieple kapcie, panne z duzym biustem i kawe? http://maxpayne.gamevision-network.de/foru...display.php?f=6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 A moze jeszcze cieple kapcie, panne z duzym biustem i kawe? 1408722[/snapback] Ja poprosze.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja poprosze.. ;] 1408726[/snapback] JA TEŻ :D To coś powinno być :D Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Nie dziekuje, mam swoje (oczywiscie kapcie, kobiete/ty,kawe a nawet lozko) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vectra Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 według mnie najlepszy mod do maxa 1 : True Matrix Total Conversion (83 mb) http://www.fileplanet.com/85302/80000/file...otal-Conversion świetnie dobrana muzyka, duzo niezłych splów, duzo kombinacji ciosów, bardziej efektowne spowolnienie czasu względem orginału Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Kurcze macie pomysl co zrobic zeby gra pod Xp latala?? Zainstalowalem sobie patcha 1.05 i teraz mi komunikat wyskakuje, zeby wlozyc Cd-rom... Prosze o rade. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Kurcze macie pomysl co zrobic zeby gra pod Xp latala?? Zainstalowalem sobie patcha 1.05 i teraz mi komunikat wyskakuje, zeby wlozyc Cd-rom... Prosze o rade. Pozdrawiam 1) Sprobuj z "Trybem zgodnosci", jest we wlasciwosciach pliku. 2) Masz odtwarzacz CD, czy DVD ? Bo jak dopiero co kupilem DVD to nie widzialo mi plyty od Deusa (mimo, ze byla w napedzie), wtedy pomoglo to http://www.cdrinfo.pl/cdr/artykuly/aspi/aspi.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Muniek oryginalny ten MP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytek__19 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 A ja mam mianowicie taki problem. Otóż sprzęt jak w podpisie a gra mi nie chce chodzic !!! Mam ją w polskiej wersji (ta z Pazurą) i gdy ją zainstalowałem to chodzi mi tylko trening a jak biorę nową gre to pasek ładuje sie tylko do 1/3 i gra wyskakuje na pulpit. I o co tu chodzi ? Pomocy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Muniek oryginalny ten MP. Gre mam orginalna. Z problemem "please insert correct cd-rom" juz sobie poradzilem. Gra sie uruchamia tyle, ze tym razem nawet do menu glownego sie niechce zaladowac. Tak sie dzieje po instalacji patcha 1.05. Nie mam juz pomyslu co zrobic, probowalem tryby zgodnosci - tez nic to nie daje. Jakies sugestie? Prosze o pomoc, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28342&r=top Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Co to krwa za harpie (tak mi się skojarzyło) latające :/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 (edytowane) upadły anioł? przecież w grze często do tego nawiązywano lepsza jakość http://hatak.pl/zwiastuny/hd/215/MaxPaynepierwszytrailer/ Edytowane 10 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 No to chyba, że: będą w jakichś retrospekcjach, czy podczas halunów, nie wyobrażam sobie ich w zwykłej akcji.. BTW. W MP nie grałem już jakieś 6 lat.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 (edytowane) NIEE!!! ;o tylko nie ten aktor z shootera :|. Raz zdeka mnie denerwuje dwa nie pasuje do Payne'a imo... To sobie obejrzałem Max Payne the movie :lol: Edytowane 10 Lipca 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 I tak pewnie to jakiś crap. Jak każdy film na podstawie znanej gry. :) Wahlberg faktycznie średnio się nadaję do głównej roli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 przecież wyglądem wiele nie odbiega od postaci w cz1 MP, z resztą psioczenie jak zwykle, podobnie mówiono o Hitmanie a wg mnie wyszedł całkiem przyjemy film a Timothy Olyphant dobrze zagrał głównego bohatera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Wahlberg jest ok, 0:36 - Ludacris? Ten koleś ma 0 zdolności aktorskich :P I znowu widać urywek wątku miłosnego, wpływy hitmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 przeciez w grze tez miales watek miłosny <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...