Dimek Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Już mam tego moda, tylko coś się wali w grze, nie chce się włączyć ani new game, ani to itrodaction Kung FuZainstaluj Max Payne'a :arrow: patch ver 1.05 :arrow: moda :arrow: i plik exe, zeby bez CD gra chodzila :arrow: i graj do woli :!: U mnie w tej kolejnosci wszytko smiga w jak najlepszym porzadku, a wszystkie pliki do tego znajdziesz na www.megagames.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Skąd mozna ściągnąć tego moda bo link powyżej jest do bani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Z gry.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Witam. Mam problem z tą gierą... Za każdym razem jak próbuję ją odpalić to po pojawieniu się ekranu powitanlnego i gdy pasek Loading dojdzie do połowy wywala się do windowsa i wywala komunikat błąd w w MayPayne.exe w module e2mfc.dll Komp jak w podpisie. Miałem DirectX9a wiec odinstalowałem i mam 8.1, stery od Herca próbałem i Omega, stery do muzycznej SBLive! Pax III. Please help... Chciałem zagrać w moda Kung Fu 3.0 i kapa :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 mam zainstolowanego Windowsa XP +ServicePack 1 + wszystkie łątki z Update. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 A może masz takiego Max Payne który niechodzi pod WIN XP ? Ja teżtak miałem i dopiero jak zainstalowałem ME to chodził !..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 dzieki za odpowiedz... poszukam jeszcze dzisiaj jakichs patchy i innych taki :) moze zadziala.... jak nie to jutro z rana instlauje winde 98 na drugim dysku i gram do upadłego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 grałem kiedyś w jedną z pierwszych wersji tego moda.. dużo lepsiejsiejszy jest ten nowy ? ;) qrcze.. od kogo ja teraz maxa pożycze... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 a z moją wersją :wink: nie chce działać zawsze wywala go do windy z komunikatem o muzyke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Widze że większość modów działa tylko z pełną wersją . A znacie może takie które nie wymagają full wersji tylko :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kim Bo Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Hehe miałem wcześniejsze wersje Kung fu , jest suuuper . Mam prawie wszystkie mody do Maxa na płytce . Polecam też Max Payne The Truth Matrix total conversion jest jeszcze lepszy i to właśnie na nim Kung fu 3.0 sie wzorował . Jeśli pamiętacie długość lotu maxa w czasie bulet time to w Matrix conversion leci on prawie 2 razy dłużej , może biegać po ścinach , robić gwiazdy i salta ( zaczerpnięte zostały do Kung fu moda ) , poza tym większość broni została zmieniona mamy do dyspozycji miniguna , kałasza , pistolety szybkostrzelne z celownikami snajperskimi i wiele więcej ( w tym niektóre stare bronie tyle że podwójne ). Poza tym "Neo Max" potrafi posługiwać sie kung fu ( wcześniejsza wersja moda ) , jednak ruchy zostały dopasowane tak aby jak nalepiej imitowały ruchy z filmu (obrót kamerki został tu wcześniej wykorzystany ). Świetny wygląd bohatera : okulary 8) , bardzo dobrze odwzorowana twarz , długi czarny płaszcz i "kółka za kulami " ( efekt z filmu ) sprawiają wrażenie jakbyśmy kierowali prawdziwym Neo . Gram w tego moda cały czas :twisted: :twisted: :twisted: jest tylko jeden mały szkopuł trudno jest wykorzystywać kung fu do walki z przeciwnikami z bronią palną jeśli nie mamy do dyspozycji ścian od których możnaby sie odbijać . Żałuję tylko jednego , a mianowicie dlaczego nie zrobili do maxa wersji multiplayer. Wiem że wykorzystanie bullet time'a nie byłoby możliwe , ale bez niego można by sobie tez pograć np uzywając efektownych skoków :D :D Pozdrawiam fanów Maxa Payne'a i Matrixa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kim Bo Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Hmmm jak zainstalujesz i będzie chodził to napisz , ja miałem taki problem gdy instalowałem moda . W niektórych modach są dodatkowe plansze i jeśli gra ich nie posiada to gra będzie wieszać właśnie w taki sposób . Jeśli uruchamiałeś maxa bez żadnych modów to nie mam pojęcia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Znalazłem na sieci patch w wersji 1.02 i po zainstalowaniu gra działa jak należy... :)) chodzą wszystkie mody, czasami w niektórych mod'ach zacina się atack i Maxik cały czas kopie czy coś takiego ale poza tym to gra śmiga aż miło. :) Co dziwne gdy sprawdzałem ilość klatek to na oryginalnym Max'ie było deko mniej niż na tej samej planszy w tym samym momencie na modzie True Matrix. Stery mam obecnie Omega najnowsze oparte na Catalystach 3.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zainstalowałem MP na win XP i działał normalnie ....... może miałeś coś źle ustawione albo coś innego ... :) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Ma ktoś savea z 4tym poziomem umiejętnościw sali treningowej , poszuję pilnie ,bo nie mogę dojść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kim Bo Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Sprbuje dawno nie grałem , jak zagram to dam ci znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 a co zrobic kiedy po upgradzie patcha do 1.05 jak chce uruchomic to wywala mi ze blad w jakiejs bibliotece .dll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 a co zrobic kiedy po upgradzie patcha do 1.05 jak chce uruchomic to wywala mi ze blad w jakiejs bibliotece .dllA jaki .dll dokladnie :?: Przeinstaluj stery do grafiki i DirectXa - moze to pomoze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Ale w sumie o co chodzi w tym modzie? Przechodze do 4 poziomy i nic dochodza jakies nowe combosy i tyle. Czy cos sie potem dzieje bo new game sie zacac nieda a w readme pisze cos ze sa 2 tryby rozgryuwki Dojo i jakis jeszce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kim Bo Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jak to sie nie da ?? Ja przeszedłem gre na tym modzie i bylo super . Oczywiście nie używałem tylko kung fu bo bym chyba oszalał . Po prostu nie można korzystać ze starych "sejwów" . Aby grać na jakimś sejwie to musi byc on zrobiony w tym modzie . Jeśli sie nie myle to jest poza tym level selecktor, nie uzywaliście go ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 A jak jest z tym Dojo ile jest tam poziomow ktos je przeszedl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Hehe miałem wcześniejsze wersje Kung fu , jest suuuper . Mam prawie wszystkie mody do Maxa na płytce . Polecam też Max Payne The Truth Matrix total conversion jest jeszcze lepszy i to właśnie na nim Kung fu 3.0 sie wzorował . Jeśli pamiętacie długość lotu maxa w czasie bulet time to w Matrix conversion leci on prawie 2 razy dłużej , może biegać po ścinach , robić gwiazdy i salta ( zaczerpnięte zostały do Kung fu moda ) , poza tym większość broni została zmieniona mamy do dyspozycji miniguna , kałasza , pistolety szybkostrzelne z celownikami snajperskimi i wiele więcej ( w tym niektóre stare bronie tyle że podwójne ). Poza tym "Neo Max" potrafi posługiwać sie kung fu ( wcześniejsza wersja moda ) , jednak ruchy zostały dopasowane tak aby jak nalepiej imitowały ruchy z filmu (obrót kamerki został tu wcześniej wykorzystany ). Świetny wygląd bohatera : okulary 8) , bardzo dobrze odwzorowana twarz , długi czarny płaszcz i "kółka za kulami " ( efekt z filmu ) sprawiają wrażenie jakbyśmy kierowali prawdziwym Neo . Gram w tego moda cały czas :twisted: :twisted: :twisted: jest tylko jeden mały szkopuł trudno jest wykorzystywać kung fu do walki z przeciwnikami z bronią palną jeśli nie mamy do dyspozycji ścian od których możnaby sie odbijać . Żałuję tylko jednego , a mianowicie dlaczego nie zrobili do maxa wersji multiplayer. Wiem że wykorzystanie bullet time'a nie byłoby możliwe , ale bez niego można by sobie tez pograć np uzywając efektownych skoków :D :D Pozdrawiam fanów Maxa Payne'a i Matrixa :lol: rowniez polecam ten mod on wymiata jezeli ktos chce sobie pogadac na temat moda zapraszam: 2640304 - to moj nr gg powymieniamy sie technikami ciosu itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kim Bo Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Od razu jak zobaczyłem twój post to mi szczena opadła , ale tak na sprostowanie to mody do gier są darmowe freeware i mozna ssać z netu ile wlezie , to nie jest żaden warez więc mozna o tym pisać . Dokładnie to nie znam adresu , ściągałem z jakiegoś FTP bo kumpel dał mi kiedyś adres do takiego z modami do Q]I[ Arena i do maxa Payne'a . Najlepiej wpisać w wyszukiwarce i powinno znaleść dużo stronek ( połowa nie z tym nic wspólnego , a druga poowa to erotyczne hehe). :P Nie pomoge ci bo miałem format i ten FTP mi sie skasował , podobnie jak 15 GB muzyki na moim jednym dysku :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 a mi nie dziala kung fu :(. gra sie uruchamia zaczyna sie ladowanie i nagle wyskakuje do windy z errorem : Exception in enginelit: Message translation in file "CameraPAths.txt" failed: Parsing message "maxpayne_hunmode->mphm_PrintTipAlways( level1_01);" by "X_CameraPAth" caused following error: Undefined string indentifier "level1_01" in file "StringTable.txt" bez moda gra chodzi ok. buu ja chce kung fu fajting :((. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Wyluzuj z detalami. Mi sie tak dzialo jak ustawilem full detale, na troszke luzniejszych wszytsko biega oki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Wyluzuj z detalami. Mi sie tak dzialo jak ustawilem full detale, na troszke luzniejszych wszytsko biega oki.zjechałem z detalami na medium i to samo , nawet na low :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Mam zainstalowanego Max Payne i na to mod-a true matrix version 1.5. Jednak po walce w niby teatrze z tymi kolesiami na balkonach i tym zza kurtyny, gra mi się wyłącza. Bez mod-a matrixa wszystko jest OK. Może wie ktoś czy nie trzeba mieć jakiegoś patcha specjalnego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verger Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Stwierdzam iż Max Payne to cool gra, ale najpierw PRZEJDŹ TĘ C*******Ł GRĘ BEZ MODÓW ONE TYLKO PSUJĄ NASTRUJ :evil: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek1 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Witam! Odkąd kupiłem R9100 mam z niektórymi grami problemy.Niektóre wcale mi nie chodzą na tej karcie. Teraz wgrałem Maxa Payna i gdy jest sekwencja wczytywania nowej gry to się zatrzymuje w połowie i pokazuje się pulpit. Dodam jeszcze,że trening działa bez problemu natomiast szopki dzieją się przy wczytywaniu nowej gry. Acha!-Na GF2 gra śmiga bez problemu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 A to tak do tematu dorzuce!! :P To ja jak byłem u kumpla wczoraj i chciałem mu zainstalować Maxa Payna to przy instalowaniu wysypuje sie jakis śmieszny błąd i niebieski ekran! Restart miękki nic nie daje trza na twardo i potym jak scan dick sie załaduje to windoza ucina i łata ścieżki!!! hmmm ?? niewiem co jest grane???Koleś ma nowy sprzęt amd 2000+, 128 pc 266, gf 4 mx 440! ...pozdrawiam.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...