Skocz do zawartości
reed

Max Payne

Rekomendowane odpowiedzi

Już mam tego moda, tylko coś się wali w grze, nie chce się włączyć ani new game, ani to itrodaction Kung Fu

Zainstaluj Max Payne'a :arrow: patch ver 1.05 :arrow: moda :arrow: i plik exe, zeby bez CD gra chodzila :arrow: i graj do woli :!:

U mnie w tej kolejnosci wszytko smiga w jak najlepszym porzadku, a wszystkie pliki do tego znajdziesz na www.megagames.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam problem z tą gierą... Za każdym razem jak próbuję ją odpalić to po pojawieniu się ekranu powitanlnego i gdy pasek Loading dojdzie do połowy wywala się do windowsa i wywala komunikat błąd w w MayPayne.exe w module e2mfc.dll Komp jak w podpisie. Miałem DirectX9a wiec odinstalowałem i mam 8.1, stery od Herca próbałem i Omega, stery do muzycznej SBLive! Pax III. Please help... Chciałem zagrać w moda Kung Fu 3.0 i kapa :(((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe miałem wcześniejsze wersje Kung fu , jest suuuper . Mam prawie wszystkie mody do Maxa na płytce . Polecam też Max Payne The Truth Matrix total conversion jest jeszcze lepszy i to właśnie na nim Kung fu 3.0 sie wzorował . Jeśli pamiętacie długość lotu maxa w czasie bulet time to w Matrix conversion leci on prawie 2 razy dłużej , może biegać po ścinach , robić gwiazdy i salta ( zaczerpnięte zostały do Kung fu moda ) , poza tym większość broni została zmieniona mamy do dyspozycji miniguna , kałasza , pistolety szybkostrzelne z celownikami snajperskimi i wiele więcej ( w tym niektóre stare bronie tyle że podwójne ). Poza tym "Neo Max" potrafi posługiwać sie kung fu ( wcześniejsza wersja moda ) , jednak ruchy zostały dopasowane tak aby jak nalepiej imitowały ruchy z filmu (obrót kamerki został tu wcześniej wykorzystany ). Świetny wygląd bohatera : okulary 8) , bardzo dobrze odwzorowana twarz , długi czarny płaszcz i "kółka za kulami " ( efekt z filmu ) sprawiają wrażenie jakbyśmy kierowali prawdziwym Neo . Gram w tego moda cały czas :twisted: :twisted: :twisted: jest tylko jeden mały szkopuł trudno jest wykorzystywać kung fu do walki z przeciwnikami z bronią palną jeśli nie mamy do dyspozycji ścian od których możnaby sie odbijać .

Żałuję tylko jednego , a mianowicie dlaczego nie zrobili do maxa wersji multiplayer. Wiem że wykorzystanie bullet time'a nie byłoby możliwe , ale bez niego można by sobie tez pograć np uzywając efektownych skoków :D :D

Pozdrawiam fanów Maxa Payne'a i Matrixa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm jak zainstalujesz i będzie chodził to napisz , ja miałem taki problem gdy instalowałem moda . W niektórych modach są dodatkowe plansze i jeśli gra ich nie posiada to gra będzie wieszać właśnie w taki sposób . Jeśli uruchamiałeś maxa bez żadnych modów to nie mam pojęcia :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłem na sieci patch w wersji 1.02 i po zainstalowaniu gra działa jak należy... :)) chodzą wszystkie mody, czasami w niektórych mod'ach zacina się atack i Maxik cały czas kopie czy coś takiego ale poza tym to gra śmiga aż miło. :) Co dziwne gdy sprawdzałem ilość klatek to na oryginalnym Max'ie było deko mniej niż na tej samej planszy w tym samym momencie na modzie True Matrix. Stery mam obecnie Omega najnowsze oparte na Catalystach 3.2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to sie nie da ?? Ja przeszedłem gre na tym modzie i bylo super . Oczywiście nie używałem tylko kung fu bo bym chyba oszalał . Po prostu nie można korzystać ze starych "sejwów" . Aby grać na jakimś sejwie to musi byc on zrobiony w tym modzie .

Jeśli sie nie myle to jest poza tym level selecktor, nie uzywaliście go ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe miałem wcześniejsze wersje Kung fu , jest suuuper . Mam prawie wszystkie mody do Maxa na płytce . Polecam też Max Payne The Truth Matrix total conversion jest jeszcze lepszy i to właśnie na nim Kung fu 3.0 sie wzorował . Jeśli pamiętacie długość lotu maxa w czasie bulet time to w Matrix conversion leci on prawie 2 razy dłużej , może biegać po ścinach , robić gwiazdy i salta ( zaczerpnięte zostały do Kung fu moda ) , poza tym większość broni została zmieniona mamy do dyspozycji miniguna , kałasza , pistolety szybkostrzelne z celownikami snajperskimi i wiele więcej ( w tym niektóre stare bronie tyle że podwójne ). Poza tym "Neo Max" potrafi posługiwać sie kung fu ( wcześniejsza wersja moda ) , jednak ruchy zostały dopasowane tak aby jak nalepiej imitowały ruchy z filmu (obrót kamerki został tu wcześniej wykorzystany ). Świetny wygląd bohatera : okulary  8)  , bardzo dobrze odwzorowana twarz , długi czarny płaszcz i "kółka za kulami " ( efekt z filmu ) sprawiają wrażenie jakbyśmy kierowali prawdziwym Neo . Gram w tego moda cały czas  :twisted:  :twisted:  :twisted:  jest tylko jeden mały szkopuł trudno jest wykorzystywać kung fu do walki z przeciwnikami z bronią palną jeśli nie mamy do dyspozycji ścian od których możnaby sie odbijać .  

Żałuję tylko jednego , a mianowicie dlaczego nie zrobili do maxa wersji multiplayer. Wiem że wykorzystanie bullet time'a nie byłoby możliwe , ale bez niego można by sobie tez pograć np uzywając efektownych skoków  :D  :D  

Pozdrawiam fanów Maxa Payne'a i Matrixa  :lol:

rowniez polecam ten mod on wymiata jezeli ktos chce sobie pogadac na temat moda zapraszam: 2640304 - to moj nr gg powymieniamy sie technikami ciosu itp...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu jak zobaczyłem twój post to mi szczena opadła , ale tak na sprostowanie to mody do gier są darmowe freeware i mozna ssać z netu ile wlezie , to nie jest żaden warez więc mozna o tym pisać . Dokładnie to nie znam adresu , ściągałem z jakiegoś FTP bo kumpel dał mi kiedyś adres do takiego z modami do Q]I[ Arena i do maxa Payne'a . Najlepiej wpisać w wyszukiwarce i powinno znaleść dużo stronek ( połowa nie z tym nic wspólnego , a druga poowa to erotyczne hehe).

:P Nie pomoge ci bo miałem format i ten FTP mi sie skasował , podobnie jak 15 GB muzyki na moim jednym dysku :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi nie dziala kung fu :(. gra sie uruchamia zaczyna sie ladowanie i nagle wyskakuje do windy z errorem :

Exception in enginelit: Message translation in file "CameraPAths.txt" failed:

Parsing message "maxpayne_hunmode->mphm_PrintTipAlways( level1_01);" by "X_CameraPAth" caused following error:

Undefined string indentifier "level1_01" in file "StringTable.txt"

bez moda gra chodzi ok. buu ja chce kung fu fajting :((.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zainstalowanego Max Payne i na to mod-a true matrix version 1.5. Jednak po walce w niby teatrze z tymi kolesiami na balkonach i tym zza kurtyny, gra mi się wyłącza. Bez mod-a matrixa wszystko jest OK. Może wie ktoś czy nie trzeba mieć jakiegoś patcha specjalnego??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Odkąd kupiłem R9100 mam z niektórymi grami problemy.Niektóre wcale mi nie chodzą na tej karcie.

Teraz wgrałem Maxa Payna i gdy jest sekwencja wczytywania nowej gry to się zatrzymuje w połowie i pokazuje się pulpit.

Dodam jeszcze,że trening działa bez problemu natomiast szopki dzieją się przy wczytywaniu nowej gry.

Acha!-Na GF2 gra śmiga bez problemu.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to tak do tematu dorzuce!! :P To ja jak byłem u kumpla wczoraj i chciałem mu zainstalować Maxa Payna to przy instalowaniu wysypuje sie jakis śmieszny błąd i niebieski ekran! Restart miękki nic nie daje trza na twardo i potym jak scan dick sie załaduje to windoza ucina i łata ścieżki!!! hmmm ?? niewiem co jest grane???Koleś ma nowy sprzęt amd 2000+, 128 pc 266, gf 4 mx 440!

...pozdrawiam.... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi