Dziobak Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Słuszna decyzja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 jak 9550xt to postaraj się zdobyć rev1.2 a nie np. 2.1 1.2 ma taktowanie 400/600 ale dużo lepsze pamięci chyba 2.8 ms. a 2.1 ma 3.3 jak będziesz kręcić to na 2.8 powyżej 700 mhz zajedziesz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_przybylek Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 No to decyzja juz podjeta :-) Tylko jeszcze ostatnie pytanko: czy zna może ktoś jakis sklep internetowy (albo normalny w Krakowie) gdzie dostane GeCube Radeon 9550 exterme 128MB rev1.2 bo ja znalazłem tylko rev2.1? Wielkie dzięki za POMOC!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 No nie co jeden temat to co innego. Ktora karta jest wydajniejsza w nowych grach 9550 czy 4ti?? Moze wypowie sie ktos kto z 4ti przesiadl sie na 9550 i wymienial tylko grafe. Jest wyzsza wydajnosc czy nizsza?????????????????????????????????????????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 No nie co jeden temat to co innego. Ktora karta jest wydajniejsza w nowych grach 9550 czy 4ti?? Moze wypowie sie ktos kto z 4ti przesiadl sie na 9550 i wymienial tylko grafe. Jest wyzsza wydajnosc czy nizsza??????????????????????????????????????????????????????????w któryms temacie wojennym była [bodajze 4600 za 300zł] wypowiedz wojwara który przesiadl sie z 4ti na 9550xt i nie jest wcale zadowolony bo geirki chodzą mu tylko gorzej. no ale to tylko drobny szczegół którego pajace od 9550 nie nagłaśniają bo im nie leży 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 No to decyzja juz podjeta :-) Tylko jeszcze ostatnie pytanko: czy zna może ktoś jakis sklep internetowy (albo normalny w Krakowie) gdzie dostane GeCube Radeon 9550 exterme 128MB rev1.2 bo ja znalazłem tylko rev2.1? Wielkie dzięki za POMOC!! Obawam sie ze w sklepie rev1.2 juz nigdzie nie dostaniesz. Powiem Ci ze moja 1.2 bedzie niedlugo szla pod mlotek na allegro. Oczywiscie pelen komplet (counter strike nawet nie rozpakowany:) ) i z gwarancja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...