Przemek345 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 czy jest możliwe spalenie procka gdy wymienia się stary na nowy ale ustawienia biosu zostają takie same jak na starym tzn większe napięcie czy wieksze fsb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 raczej chyba nie, nie powinien sie odpalic i tyle kasuje sie bios i powinien dzialac :) PZDR ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 NIemozliwe ze wzgledu na to ze bios wczytuje najpierw ustawienia domyslne, odpala sprzet i dopiero musisz wejsc do biosa i ustawic tak jak ma byc lub poprostu zrestartowac kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJiM Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Moim zdaniem tez raczej nie 8) Ale jeśli chcesz mieć pewne to sobie wyciągnij podtrzymanie pamięci CMOS i 230V z gniazdka i wrucą ustawienia fabryczne :lol: 8) I przynajmniej będziesz pewien!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 tytuł tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 robiłem clear comos i dalej nie odpala, normalnie niewiem ręce opadają tym procesorem jest Celeron D 325 2,53 GhZ a reszta jak w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 robiłem clear comos i dalej nie odpala, normalnie niewiem ręce opadają tym procesorem jest Celeron D 325 2,53 GhZ a reszta jak w podpisie Mam to mobo akurat w domu, która masz wersje biosu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Próbowałem @Biosem na f7 i na f8b i nic ;/ nawet się nienagrzewa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 moze zasilacz za slaby :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...