mixtol Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Kto zna adresy stron (polskich i po plosku) gdzie mozna poczytac o opcjach w biosie (opisy)?? Szczegolnie interesuje mnie bios fimy Award. :D :wink: pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniq Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 moge ci przesłac skan "bios w praktyce " wydanego przez Entera ! wyslij mi swoj adres mail to ci przesle ! A dokładny opis biosa Awarda znajdziesz na torrencie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixtol Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Adres: tomash65@o2.pl Co to jest torrent? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Adres: tomash65@o2.pl Co to jest torrent? 8O :lol: :twisted: :D ROTFL a wiewsz co to P2P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniq Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 nie wszyscy sa tak obeznani jak ty ! ostanio mnie pytano jak wysłac maila z załacznikiem ! tez bys wysmial taka osobe ? sam od poczatku wszytko wiedziałes ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixtol Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Tak się składa że wiem. To ogół technik łączących bezpośrednio użytkowników Internetu, przy ograniczeniu roli centralnych serwerów. HaHaHa!!!! :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...