Skocz do zawartości
marek.t

zbyt cięzkie radiatorki

Rekomendowane odpowiedzi

Począwszy od kleju termoprzewodzącego, skończywszy na super glue ;]. Tylko pamiętaj aby sprawdzić czy dana masa czy płyn przewodzi prąd elektryczny. Jeżeli tak to w żadnym wypadku nie przyklejaj radiatrorók danym materiałem bo popalisz sobie pamięci lub je leciutko przypieczesz ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi jeden z nich kiedyś odpadł (ten co jest skierowany do dołu) więc oderwałem inny skierowany w góre, zamieniłem je miejscami i dobrze ścisnąłem, siedzą twardo już ponad 0,5 roku :)

Pamiętaj ze kość pamięci musi być dobrze oczyszczona bo jak nie będzie to co chwile będą odpadać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to cudo tez nabyłem ale je troche zmodyfikowałem te które beda wisay sa przycięte do rozmiarów kostek pamieci, a jeden dodatkowo skróciłem bo nie wchodził mi pod Arctic Cooling VGA Silencer ATI1 te co leżą bez zmian i odpukać wszystko jest good chłodzi i nie odpada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spiąć je?

taśma od rosia?

LPC co masz na myśli :?: :?: :roll: :roll: :oops:

hmm wsumie to było szukaj :twisted:

łuu odkleili tasme od rosia ;/

cos takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=34543715 (to nie jest reklama nie mam nic wspolnego ze sprzedajacym jakbyco)

a spiąć je :

coa ala

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spiąć je?

taśma od rosia?

LPC co masz na myśli :?: :?: :roll: :roll: :oops:

hmm wsumie to było szukaj :twisted:

łuu odkleili tasme od rosia ;/

cos takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=34543715 (to nie jest reklama nie mam nic wspolnego ze sprzedajacym jakbyco)

a spiąć je :

coa ala

Dołączona grafika

Nigdy nie kupujcie tej tasmy, mam ja w domu i watpie zeby cos utrzymala a juz napewno nie te duze radiatorki na pamieciach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...