marek.t Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 kupiłem sobie na pamięc mojego radka radiatory: http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=439, ale mam problem, dwa z tych na dole odpadły :? :? , nie wiem czemu, chyba są zbyt ciężkie, hmm na co by je przykleić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viruspl Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Począwszy od kleju termoprzewodzącego, skończywszy na super glue ;]. Tylko pamiętaj aby sprawdzić czy dana masa czy płyn przewodzi prąd elektryczny. Jeżeli tak to w żadnym wypadku nie przyklejaj radiatrorók danym materiałem bo popalisz sobie pamięci lub je leciutko przypieczesz ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Mi jeden z nich kiedyś odpadł (ten co jest skierowany do dołu) więc oderwałem inny skierowany w góre, zamieniłem je miejscami i dobrze ścisnąłem, siedzą twardo już ponad 0,5 roku :) Pamiętaj ze kość pamięci musi być dobrze oczyszczona bo jak nie będzie to co chwile będą odpadać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Klej termoprzewodzący Artic Alumina chyba cos takiego pięknie trzyma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 spróbuje jeszcze raz je dobrze przeczyścić i przykleić porządnie :roll: :roll: :roll: zobaczymy co z tego bedzie :idea: :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_st Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 ja to cudo tez nabyłem ale je troche zmodyfikowałem te które beda wisay sa przycięte do rozmiarów kostek pamieci, a jeden dodatkowo skróciłem bo nie wchodził mi pod Arctic Cooling VGA Silencer ATI1 te co leżą bez zmian i odpukać wszystko jest good chłodzi i nie odpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 tasma od rosia i dla dodatkowego zabezpieczenia (jezeli radiatory sa po obu stronach karty) "spiąć" je Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 spiąć je? taśma od rosia? LPC co masz na myśli :?: :?: :roll: :roll: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Spiąć... np. spinaczem :D A taśma od Rosia to ta z działu Sprzedam :) Chyba jeszcze tam jest ?:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 spiąć je? taśma od rosia? LPC co masz na myśli :?: :?: :roll: :roll: :oops: hmm wsumie to było szukaj :twisted: łuu odkleili tasme od rosia ;/ cos takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=34543715 (to nie jest reklama nie mam nic wspolnego ze sprzedajacym jakbyco) a spiąć je : coa ala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smyk_pl Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 spiąć je? taśma od rosia? LPC co masz na myśli :?: :?: :roll: :roll: :oops: hmm wsumie to było szukaj :twisted: łuu odkleili tasme od rosia ;/ cos takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=34543715 (to nie jest reklama nie mam nic wspolnego ze sprzedajacym jakbyco) a spiąć je : coa ala Nigdy nie kupujcie tej tasmy, mam ja w domu i watpie zeby cos utrzymala a juz napewno nie te duze radiatorki na pamieciach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 :lol: moja tasma od rosia trzyma jeszcze wieksze radiatorki ;) i nie sa "spiete" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...